12 Ιουνίου 2024

Δεν κατάλαβε τίποτα ο Βουλευτής Στεφανάδης από το το αποτέλεσμα των εκλογών ...έχασε 1 εκκ ψήφους η Νέα Δημοκρατία και δηλώνει ότι ο κόσμος τους ψήφισε

 «To 41% δεν υπάρχει πια» – Μοναδική λύση η προσφυγή στις κάλπες


Σύνηθες μετά από μια εκλογική διαδικασία με πολλαπλές σφαλιάρες ο καθένας να ψάχνει από κάπου να πιαστεί για να πει ένα αμήχανο «δεν είναι αυτό που νομίζετε». Πρώτη και καλύτερη η κυβέρνηση. Η Ν.Δ. έχασε σε 11 μήνες περίπου ένα εκατομμύριο ψήφους σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Ιουνίου και οι υπουργοί βγαίνουν στα ΜΜΕ και δηλώνουν «ο κόσμος μάς είπε να πάμε πιο… γρήγορα».

Πραγματικά αναρωτιέσαι αν ζούμε όλοι στην ίδια χώρα και αν βλέπουμε το ίδιο εκλογικό αποτέλεσμα. Τόσο η απώλεια πραγματικού αριθμού ψήφων όσο και η μείωση των ποσοστών του κυβερνώντος κόμματος κατά 12% συνιστούν ένα οριστικό τέλος στο αλαζονικό και προκλητικό «πήραμε 41% και κάνουμε ό,τι γουστάρουμε»

  Ολοι στη Σάμο τον έχουν εγκαταλείψει  η κοινοβουλευτική του παρουσία σύντομα λαμβάνει τέλος και πάει στο σπιτάκι του και για τα μπάνια της Ικαριάς άσε που ούτε οι συμπατριώτες του δεν τον ψήφισαν 


Δήλωση Στεφανάδη

Ο Ελληνικός Λαός μίλησε  και έστειλε το μήνυμα του προς όλους:

1. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , παρότι υπολείπεται 4,7 μονάδες απο τον στόχο που τέθηκε, παραμένει κυρίαρχη πολιτική δύναμη, συγκεντρώνοντας σχεδόν διπλάσιο ποσοστό από το δεύτερο κόμμα. 

Και ο Kyriakos Mitsotakis ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης .

2. Την επόμενη τριετία, υπάρχει άφθονος  πολιτικός χρόνος για τις οποίες διορθωτικές κινήσεις,που άναμένει η κοινωνία μας.

3. Στον Νομό μας, σε σχέση με τις Ευρωεκλογές του 2019, η μείωση του ποσοστού της ΝΔ , ήταν ακόμα  μικρότερη από το ανάλογο πανελλήνιο ποσοστό (1,25% έναντι  4,81%).

Η πρόκληση της επόμενης μέρας, είναι μπροστά.

Για Σταθερότητα, Ανάπτυξη, Εύημερία και Ηγετική θέση στην Ευρώπη!

----------------------------------------------------------------------------------

Ἐκλογική συντριβή γιά τήν ἱστορική κεντροδεξιά παράταξη, ἕναν χρόνο μετά τίς ἐθνικές ἐκλογές  – Μεῖον 12-13% 

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ τακτική τήν ὁποία μπορεῖ νά ἀκολουθήσει ἕνα κόμμα εἶναι ὁ στρουθοκαμηλισμός. Νά ἀρνεῖται δηλαδή νά δεῖ τήν πραγματικότητα καί νά προσπαθεῖ νά δημιουργήσει ἐντυπώσεις, διάφορες τῆς ἀληθείας, διά τῆς γνωστῆς, ἄν καί οὐδόλως ἐπιτυχημένης, μεθόδου τῆς σοφιστείας.

Τήν τακτική αὐτή την είδαμε  νά μετέρχονται τόσο ο Βουλευτής Στεφανάδης  όσο  και ἡ Νέα Δημοκρατία 

Οἱ πρῶτες ἀντιδράσεις τῶν στελεχῶν τῶν ὁποίων παρέπεμπαν σέ λογική …φοιτητικῶν ἐκλογῶν ὅπου ὅλοι ἔχουν κερδίσει.

Πρόκειται γιά ἕνα πρωτοφανές ὅσο καί ἰσχυρό ράπισμα. Ὁ …πολυτραυματίας ὅμως τῆς χθεσινῆς ἀναμετρήσεως εἶναι ἡ Νέα Δημοκρατία, ἡ ὁποία πέφτει ὄχι ἁπλῶς κάτω τοῦ 33% τό ὁποῖο θέσει ὡς στόχο, ἀλλά καί ὁριακά κοντά στό ψυχολογικό ὅριο τοῦ 30%. 

Τό τί πληρώνει μέ τήν ἧττα αὐτή μπορεῖ νά συνοψισθεῖ στήν λέξη «περιφρόνησις». Πράγματι, περιφρόνηση ἐπέδειξε πρός τά αἰσθήματα τῶν ψηφοφόρων της, περιφρόνηση ἐπέδειξε πρός τόν πυρῆνα τοῦ 41% πού τήν ἀνέδειξε κυβέρνηση πρό ἔτους καί εἰσπράττει τώρα τήν περιφρόνησή τους. 

Τό πλέον ἐμβληματικό σημεῖο πολιτικῆς πού ἀπεδοκιμάσθη ἀπό τούς πολῖτες ἦταν ὁ γάμος τῶν ὁμοφυλοφίλων, τόν ὁποῖο ὁ κ. Μητσοτάκης εἶχε ἀναδείξει σέ μεῖζον ζήτημα πολιτικῆς τα ψέματα στο έγκλημα των τεμπών τα ψέματα στους σεισμόπληκτους και τους πλημμυροπαθείς ...τα ψέματα ...τα ψέματα ...τα ψέματα 


Κύριε Βουλευτή Στεφανάδη θα χαρούμε να ξαναβάλεις υποψηφιότητα για να σου επιστέψουμε και τα δανεικά σε εσένα και την παρέα σου των ΜΜΕ αλλά να ξέρεις ότι αυτή τη φορά  δεν θα σε σώσει κανένα μικροβιολογικό ιατρείο που ξεχνάει πολύ γρήγορα τα γεγονότα  και κανένα κτηνιατρείο ...δεν θα σε σώσει ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ