29 Μαΐου 2024

Μάριος Κάτσης: Καταγγελία για ψηφοθηρική χρήση των emails του Ιατρικού Συλλόγου σε στιλ Ασημακοπούλου «Μυαλό δεν βάζουν στη Νέα Δημοκρατία», γράφει ο Μάριος Κάτσης σε ανάρτησή του στο Χ. Και πραγματικά, είναι εντυπωσιακό ότι μια μέρα μετά τα πρόστιμα που έριξε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων στην Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου και στο υπουργείο Εσωτερικών για τη διαρροή και τη χρήση των emails, «ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος και πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου στέλνει email σε γιατρούς για την προεκλογική του εκστρατεία από το email του συλλόγου!»

«Καλά που δεν σέβονται το κράτος δικαίου και τους θεσμούς όπως ο ΠΙΣ και συμπεριφέρονται σαν νόμιμοι ιδιοκτήτες τους. Εδώ προκύπτουν ερωτήματα: Που βρήκε τα email των γιατρών και τους στέλνει προπαγανδιστικό υλικό; Έχουμε ζήτημα παραβίασης του GDPR? Πόσα #Ασημακοπούλου_gate έχει ο κ.Μητσοτάκης στις τάξεις του; Σε πόσους άλλους γιατρούς έχει πάει το email;», ρωτάει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.
«Μας φέσωσαν 400χιλ€ πρόστιμο στους πολίτες για να μη μάθουμε τους υπευθύνους. Τώρα εκμεταλλεύονται και θεσμούς όπως ο Π.Ι.Σ. για ψηφαλάκια!», καταλήγει.

ΠΗΓΗ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ