10 Μαΐου 2024

Στέφανος Κασσελάκης / Παρεξηγήθηκε η ΝΔ - Θα αλλάξουμε τη χώρα προς την πρόοδο, είτε το θέλουν είτε όχι



 «Θα είμαι δίπλα σε αυτούς που ο υπουργός υγείας αποκαλεί «κάφρους» και «ανθρωπάκια» και δε θα αφήσω να τους τρομοκρατήσει κανείς» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
«Θα είμαι δίπλα σε αυτούς που ο υπουργός υγείας αποκαλεί «κάφρους» και «ανθρωπάκια» και δε θα αφήσω να τους τρομοκρατήσει κανείς» ξεκαθαρίζει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. 



«Τι έγινε τώρα, παρεξηγήθηκε η ΝΔ επειδή είπα ότι θα ξεσκίσω όποιον τολμήσει να προβεί σε κομματικά αντίποινα προς γιατρούς, νοσηλευτές και υγειονομικούς που αποκαλύπτουν τη διάλυση και την κακοδιαχείριση στο ΕΣΥ;» διερωτάται με νόημα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζοντας ότι «μαζί, ως κοινωνική αντιπολίτευση, θα αλλάξουμε τη χώρα προς την πρόοδο, είτε το θέλουν είτε όχι».


«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για εσάς, για δικαιοσύνη και αξιοκρατία. Μπείτε στο https://isyriza.gr/opinion_form και ενημερώστε μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο ΕΣΥ» επισημαίνει ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός σχολιάζοντας την φράση που είπε ο Στέφανος Κασσελάκης  συνομιλώντας με υγειονομικούς στην Πρέβεζα ότι «αν διανοηθεί να σας πει κανείς τίποτα, μου λέτε κατευθείαν και θα τους ξεσκίσω», προχώρησε σε προκλητική δήλωση, λέγοντας ότι «από το αλήστου μνήμης «έπρεπε να τους χώσω 5 μέτρα κάτω από τη γη» του κ. Πολάκη, στο «θα τους ξεσκίσω» του κ. Κασσελάκη, μια αλλαγή ηγεσίας δρόμος».«Να τον χαίρονται… Και τον νέο τους πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους» πρόσθεσε, λέγοντας ευθαρσώς «φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν αν αυτή τη δήλωση την είχε κάνει για τους πολιτικούς του αντιπάλους, πρόεδρος άλλου κόμματος».

ΠΗΓΗ https://www.avgi.gr/