30 Μαΐου 2024

Μπρα ντε φερ Κεχαγιά – Μαρινάκη: «Απαιτούμε από την κυβέρνηση να δίνει απαντήσεις για ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία»



 «Έχουμε ευρωεκλογές, αλλά και οι ευρωεκλογές είναι μια κάλπη με μεγάλη σημασία […] Λόγω της τοξικότητας και του λαϊκισμού της αντιπολίτευσης, έχει επιβληθεί ή, τέλος πάντων, καταλήξει να συζητείται μία ατζέντα, η οποία δεν αφορά την Ευρώπη και δεν αφορά πολλές φορές τους πολίτες».

Αυτά τα λόγια του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη στο ράδιο Θεσσαλονίκη προκάλεσαν την ενόχληση και την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.
«Το ακούσαμε κι αυτό. Κατά τον κ. Μαρινάκη η συζήτηση πριν από τις ευρωεκλογές δεν έχει επικεντρωθεί στα ευρωπαϊκά ζητήματα λόγω του λαϊκισμού και της τοξικότητας της αντιπολίτευσης που επιβάλλει την ατζέντα» τονίζει η εκπρόσωπος τύπου της Κουμουνδούρου, Βούλα Κεχαγιά και συμπληρώνει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι το πρώτο κόμμα που παρουσίασε ήδη από τον Μάρτιο τις προτάσεις του για την ΕΕ και έδωσε στη δημοσιότητα την ευρωπαϊκή του διακήρυξη. Συγχρόνως όμως απαιτεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη να δίνει απαντήσεις για ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, όπως την ανεξέλεγκτη ακρίβεια, τις διαρροές των emails από το υπουργείο Εσωτερικών προς το κόμμα της ΝΔ και το έγκλημα των Τεμπών».