30 Μαΐου 2024

Βασίλης Κόκκαλης / Οι αποκαλύψεις θα παρασύρουν το «μπάζωμα» της αλήθειας για το έγκλημα των Τεμπών

 

«Αλήθεια οι κ.κ. Τριαντόπουλος, Αγοραστός και Ξιφαράς ποιανού εντολή υλοποίησαν και γιατί μέχρι σήμερα δεν έγινε γνωστή αυτή η σύσκεψη;»
«Τα γεγονότα και οι εξελίξεις έρχονται ως τσουνάμι που θα παρασύρει το επιχειρούμενο «μπάζωμα» της αλήθειας», σημειώνει ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βασίλης Κόκκαλης, με αφορμή το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Mega για τη «μυστική» σύσκεψη των Αγοραστού, Τριαντόπουλου, Ξιφαρά και εκπροσώπου της Hellenic Train, όπου αποφασίστηκε το μπάζωμα της περιοχής του εγκλήματος στα Τέμπη


«Και γνωρίζανε και συγκαλύπτουν», τονίζει ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς όπως επισημαίνει η αποκάλυψη του Mega αποδεικνύει ότι η παράνομη – σύμφωνα με την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας – αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος των Τεμπών, αποφασίστηκε στην κυβερνητική σύσκεψη της 3ης Μαρτίου, από την οποία απουσίαζε εκπρόσωπος της Δικαστικής Αρχής».
«Αλήθεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ το οποίο επιβεβαιώθηκε τόσο από την Πυροσβεστική όσο και από την Αστυνομία, οι κ.κ. Τριαντόπουλος, Αγοραστός και Ξιφαράς (ο γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών) ποιανού εντολή υλοποίησαν και γιατί μέχρι σήμερα δεν έγινε γνωστή αυτή η σύσκεψη;», αναρωτιέται ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Aναλυτικά η δήλωση

«Και γνωρίζανε και συγκαλύπτουν. Η χθεσινή αποκάλυψη του mega αποδεικνύει ότι η παράνομη – σύμφωνα με την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας – αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος των Τεμπών, αποφασίστηκε στην κυβερνητική σύσκεψη της 3ης Μαρτίου, από την οποία απουσίαζε εκπρόσωπος της Δικαστικής Αρχής.

Η κυβέρνηση έκτοτε, κάνει τα πάντα για να μην ακούγεται δημόσια πουθενά η λέξη «Τέμπη», τα γεγονότα όμως και οι εξελίξεις έρχονται ως τσουνάμι που θα παρασύρει το επιχειρούμενο «μπάζωμα» της αλήθειας.

Αλήθεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ το οποίο επιβεβαιώθηκε τόσο από την Πυροσβεστική όσο και από την Αστυνομία, οι κ.κ. Τριαντόπουλος, Αγοραστός και Ξιφαράς (ο γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών) ποιανού εντολή υλοποίησαν και γιατί μέχρι σήμερα δεν έγινε γνωστή αυτή η σύσκεψη;» κατέληξε.