2 Μαΐου 2024

Δραστηριότητες ΣΑΕΚ Σάμου

 


Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ - Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής με επικεφαλής το διευθυντή τους έδωσαν το καλύτερο ραντεβού των ημερών.

Οι ωφελούμενοι του Γηροκομείου Σάμου περίμεναν τους φίλους τους από τη ΣΑΕΚ  για να δοκιμάσουν τα υπέροχα πασχαλινά κουλουράκια που έφτιαξαν ειδικά γι’ αυτούς οι σπουδαστές του τμήματος σε συνεργασία με το προσωπικό της πάντα φιλόξενης κουζίνας του εστιατορίου «Ρεματάκι» στο Πυθαγόρειο.

Ήταν ένα συγκινητικό πρωινό για όλους μας καθώς αγάπη και φροντίδα είναι αυτά  που αναζητούν οι γονείς και παππούδες του ιδρύματος και αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να βρεθεί κανείς κοντά τους.

 



Η Διεύθυνση της ΣΑΕΚ Σάμου συγχαίρει τους σπουδαστές του τμήματος "Σύνοδος Βουνού" που συμμετείχαν στο σεμινάριο που διοργάνωσε ο ΕΟΠΠ Σάμου σε συνεργασία με την Hellas Canyon, για την πρώτη Σχολή Αυτόνομης Κατάβασης Φαραγγιών στη Σάμο, υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του κ. Γιώργου Ανδρέου.

Το σεμινάριο είχε διάρκεια έξι ημέρες, με θεωρητικό και πρακτικό μέρος και πολλές απαιτήσεις στην εφαρμογή του σε σηματοδοτημένα φαράγγια, όπως αυτό της "Μάνας" στο Κοκκάρι και στο μικρό Σεϊτάνι Καρλοβάσου. Οι σπουδαστές ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο σεμινάριο προσθέτοντας ένα ακόμα σημείο αναφοράς στην δύσκολη και απαιτητική εκπαίδευση τους.


Η Διεύθυνση, οι καταρτιζόμενοι και το εκπαιδευτικό προσωπικό της ΣΑΕΚ Σάμου εύχονται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής της ΣΑΕΚ
Νικόλαος Τριανταφύλλου