4 Απριλίου 2024

Κομισιόν και Κυβέρνηση φιμώνουν τον πολιτικό λόγο στο διαδίκτυο! - Γεώργιος Ρούντας

 Αυτό είναι το αντιδημοκρατικό νομοσχέδιο φίμωσης και λογοκρισίας του πολιτικού λόγου στο διαδικτύου και όχι κάποιο άλλο! Σήμερα ήλθε σήμερα προς ψήφιση στην Βουλή! DSA - Digital Services Act !Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Κυβέρνηση φιμώνουν και λογοκρίνουν τον ελεύθερο πολιτικό λόγο στο διαδίκτυο εν όψει μάλιστα των επικείμενων ευρωεκλογών! Από σήμερα όλα αλλάζουν για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες! 


Πλέον η Κομισιόν έχει υπερεξουσίες και μπορεί να κλείσει ολόκληρο το διαδίκτυο. 

Οι ψηφιακές πλατφόρμες αναγκάζονται να αυτολογοκρίνονται! Η κυβέρνηση, όπως απαξιώνει την ζωή του αγέννητου παιδιού, που φωνάζει "Αφήστε με να ζήσω" έτσι απαξιώνει και την φωνή δικαίωσης των 57 Αγγέλων που σκοτώθηκαν στο έγκλημα των Τεμπών! Πλέον η αστυνομία σκέψης ήλθε στην ζωή μας!


Ομιλία του Γεώργιου Ρούντα, βουλευτή Λάρισας της ΝΙΚΗΣ, στην Ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης: «Λήψη μέτρων για την εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2022/2065 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19ης Οκτωβρίου 2022 σχετικά με την ενιαία αγορά ψηφιακών υπηρεσιών και την τροποποίηση της οδηγίας 2000/31/ΕΚ («Πράξη για τις ψηφιακές υπηρεσίες») και άλλες διατάξεις του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης» (3.4.2024).