16 Απριλίου 2024

Ακόμη και ο τρόπος που μπαζώθηκαν τα Τέμπη δεν ήταν τυχαίος-Παν. Γερογλής

 Ο Ταξίαρχος ε.α Παναγιώτης Γερογλής λίγα 24ωρα μετά από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη ,βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος. Ήταν αν όχι ο πρώτος ,ένας από τους πρώτους που με στοιχεία που δεν μπορούσαν να αμφισβητηθούν είχε δείξει και αποδείξει την συγκάλυψη του εγκλήματος, η οποία ξεκίνησε αμέσως μετά από τον χαμό 57 ανθρώπων.  Στο militaire.gr ο κ.Γερογλής είχε δημοσιεύσει κείμενο, φωτογραφίες και βίντεο.


Χρειάστηκε ένας χρόνος επίπονων προσπαθειών των συγγενών για να αναγκαστούν και τα «συμβατικά» μέσα ενημέρωσης να ασχοληθούν με όσα αποκαλύφθηκαν.

Ο κ.Γερογλής από το στούντιο του militaire channel εξηγεί ότι ακόμη και ο τρόπος που έγινε το μπάζωμα, ακόμη και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν δεν ηταν τυχαία. Είχαν στόχο να εξαφανίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στοιχεία που θα έδειχναν τι τελικά μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία.

Ο κ.Γερογλής εκτός από το έγκλημα των Τεμπών, αναλύει και σχολιάζει όλα τα καυτά θέματα που αυτή την εποχή συμβαίνουν εντός και εκτός συνόρων της Ελλάδας. Οι προβλέψεις του  είναι δραματικές και το συμπέρασμα ένα: αυτό το πολιτικό προσωπικό αδυνατεί να λύσει τα προβλήματα όχι επειδή δεν μπορεί να τα κατανοήσει, αλλά εξαιτίας των δεσμεύσεων του.


ΠΗΓΗ militaire.gr