25 Απριλίου 2024

Η «βεντέτα» ανάμεσα στην οικογένεια Φλώρου και τον Βελόπουλο που οδήγησε στο πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή



 Στην Ολομέλεια της Βουλής ήταν σε εξέλιξη συζήτηση για την άρση ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου
Βαθιές «ρίζες» φαίνεται πως έχει το πρωτοφανές στα κοινοβουλευτικά χρονικά επεισόδιο που σημειώθηκε την Τετάρτη στη Βουλή, όταν ένας βουλευτής της Ελληνικής Λύσης δέχθηκε επίθεση από έναν πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, δέχθηκε μπουνιά από τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή, Κωνσταντίνο Φλώρο.

Να σημειωθεί ότι, σήμερα, στην Ολομέλεια της Βουλής συζητείτο το αίτημα άρσης της ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου, έπειτα από μήνυση του πατέρα τού Κωνσταντίνου Φλώρου, σχετικά με ανώνυμους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τον υβρίζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρώτου Θέματος», η κόντρα ανάμεσα στον Κυριάκο Βελόπουλο και την οικογένεια Φλώρου ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια, όταν ο  Ευστάθιος Φλώρος, αξιωματικός ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού και συνιδρυτής – όπως ο ίδιος ισχυρίζεται – της Ελληνικής Λύσης, «εξοστρακίστηκε» από το κόμμα.

Μάλιστα, η σύγκρουση πρόκειται να οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες, καθώς ο Ευστάθιος Φλώρος έχει υποβάλει μήνυση κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μήνυση για υβριστικά σχόλια στα social – Οι χυδαίες αναρτήσεις
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο μηνυτής υποστηρίζει ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος και οι στενοί του συνεργάτες έχουν στήσει ψεύτικους λογαριασμούς στο «σκοτεινό» διαδίκτυο και «εκτελούν» τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Ένα από τα θύματα – όπως ισχυρίζεται – είναι και ο ίδιος, με το γνωστό τρόλ «ULTRA LISI NIKIFOROS» να τον στοχοποιεί με χυδαίες αναρτήσεις για την σεξουαλική του ταυτότητα. Ένα από τα πιο ήπια σχόλια που δέχεται – σύμφωνα πάντα με τον ίδιο – γράφει «τι δουλειά είχες στην Συγγρού με στολή ναύτη;».

Ο φάκελος της μήνυσης διαβιβάστηκε στη Βουλή πριν από περίπου 10 ημέρες και οι πληροφορίες αναφέρουν πως περιλαμβάνει διαλόγους από ομαδική συνομιλία στα social media που ενισχύουν τους ισχυρισμούς του μηνυτή.

Η εν λόγω μήνυση και το αίτημα της άρσης ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου συζητούνταν σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, όταν ο Κωνσταντίνος Φλώρος επιτέθηκε στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Για την ιστορία, η Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε κατά πλειοψηφία την άρση ασυλίας του αρχηγού της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, με ψήφους 258 «υπέρ», 8 «όχι» και 3 «παρών».

ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ