19 Απριλίου 2024

Υπό την "εποπτεία" Στεφανάδη το ΚΥΤ Σάμου;



 Τα σκήπτρα της διοίκησης της δομής μεταναστών Σάμου αναλαμβάνει η Ανεζινιώ Σταμούλη, γνωστή για τις σχέσεις της τόσο με τη Νέα Δημοκρατία, όσο και με τον ίδιο το βουλευτή Σάμου, Χριστόδουλο Στεφανάδη. 

Απ' ότι μαθαίνουμε από έγκυρες πηγές, η ανάληψη των συγκεκριμένων καθηκόντων που δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, χρειάζεται γνώσεις διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών ή γνώσεις σε συναφές αντικείμενο έστω κι εάν αυτές προκύπτουν μόνο εκ της θεωρίας. 

Όλοι γνωρίζουμε ότι η διοίκηση του κέντρου υγείας της Ικαρίας, την οποία επίσης κατείχε η Σταμούλη με τη στήριξη και τα<< κανονίσματα >>Στεφανάδη, ουδεμία σχέση έχει με το μεταναστευτικό, ενώ σύμφωνα με το βιογραφικό της η εκπαίδευσή της ταιριάζει μια χαρά στο υπουργείο πολιτισμού.  

Ωστόσο καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι στο ανθρώπινο δυναμικό του ΚΥΤ Σάμου εντάχθηκε άλλο ένα "παιδί" του βουλευτή Σάμου,η Καμπούρη Μαρία, που επίσης όλοι γνωρίζουμε ότι παρουσιάζεται ως ιδιαιτέρα του τοπικού βουλευτικού γραφείου του. 

Η Μαρία Καμπούρη συμμετείχε σε προκήρυξη του υπουργείου μετανάστευσης και ασύλου και διορίστηκε ως μόνιμη δημόσια υπάλληλος υποχρεωτικής εκπαίδευσης γενικών καθηκόντων, αν και το εκπαιδευτικό προφίλ της δεν είναι του γυμνασίου.
 
Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι οι δράσεις του βουλευτή Σάμου για τον τόπο μας δεν αφορούν στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, στην ανάπτυξη του νησιού και στην ανάτασή του μετά από τα απανωτά χτυπήματα που έφαγε, του φονικού σεισμού, τις πλημμύρες σε συνδυασμό με την μεταναστευτική κρίση των 13.000 παράνομων μεταναστών που κρέμονταν σαν τα σταφύλια πάνω από την πόλη.
 
Ο Στεφανάδης είναι εδώ μόνο για <<να βολεύει ημέτερους,>> αφού δεν ξέρει <<ούτε πόσα σκαλάκια έχει το βήμα της Βουλής.>>