20 Απριλίου 2024

Έκπληξη με «παπά» στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

 

Τις ευλογίες του Θεού θα έχει το ευρωψηφοδέλτιό του το ΠΑΣΟΚ! Ο δημοφιλής παπα-Μιχάλης του «Σασμού», της πετυχημένης σειράς του Alpha βγάζει... τα ράσα και κατεβαίνει στις ευρωεκλογές...

Ο λόγος για τον αξιόλογο και δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Αεράκη που κλείδωσε να είναι ένας από τους επιπλέον υποψηφίους στη λίστα του ΠΑΣΟΚ.


Η δεύτερη και τελική παρτίδα των ανακοινώσεων θα περιλαμβάνει -σύμφωνα με πληροφορίες- και δύο εξ αριστερών υποψηφίους. Την πρώην βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 και στις τελευταίες εκλογές υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνα Αδάμου και τον Κώστα Χουλιαρά, επίσης υποψήφιο με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη παλαιότερα.

Από τη Θεσσαλονίκη είναι και ο γιατρός Νίκος Ξυλούρης, ενώ η Κατερίνα Πλέσια θα εκπροσωπήσει τον απόδημο ελληνισμό και, τέλος, υποψήφια θα είναι η Μαρία Μπουτζέτη που προέρχεται από το κόμμα Volt.

Η Γεωργία Σωρητοπούλου αγρότισσα και ο Γιάννης Πάζιος, γραμματέας ψηφιακής πολιτικής ΠΑΣΟΚ είναι οι δυο, που συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο των 42 ατόμων που θα δώσουν τη μάχη με το ΠΑΣΟΚ