1 Απριλίου 2024

Νίκος Μάρκου Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου:εκ περιτροπής συνεδριάσεις του Συμβουλίου σε όλα τα νησιά της Περιφέρειας, το Περιφερειακό Συμβούλιο

 Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Β. Αιγαίου κ. Νικόλαος Μάρκου ενημερώνει ότι σύμφωνα με τις εξαγγελίες και την επιθυμία του Περιφερειάρχη κ. Κωνσταντίνου Μουτζούρη για τις εκ περιτροπής συνεδριάσεις του Συμβουλίου σε όλα τα νησιά της Περιφέρειας, το Περιφερειακό Συμβούλιο θα συνεδριάσει στις 4 Απριλίου του 2024 στο Δήμο Φούρνων.


Έτσι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι όλων των νησιών θα έχουν τη ευκαιρία να ακούσουν τον κ. Καρυδη Δημήτριο Δήμαρχο Φουρνων και τους παράγοντες του νησιού για τα προβλήματα και τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους. 

Επίσης στο διήμερο της παραμονής στους Φούρνους θα επισκεφτούν τα έργα που σχετίζονται και εκτελεί η Περιφέρεια Β Αιγαίου όπως το αλιευτικό καταφύγιο και το λιμάνι Φουρνων έργο που έχει ήδη αποπερατωθει.

Υπενθυμίζεται ότι το Περιφέρειακό  Συμβούλιο Β. Αιγαίου συνεδρίασε στη Χιο τον προηγούμενο μήνα, ενώ αυτό το πρώτο καιρό της ανάληψης καθηκόντων έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές συσκέψεις και συνεχείς επισκέψεις του Περιφερειάρχη και των καθ' ύλην αρμοδίων αντιπεριφερειαρχων σε όλα τα νησιά μας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Π. Σ. 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΚΟΥ