28 Μαρτίου 2024

Μητέρα θύματος Τεμπών προς Βούλτεψη: Παρέκαμπτε ουρές για να εξεταστεί, αλλά δε θεωρούσα το πόδι της «μπαγιάτικο»

 

Με μία αφοπλιστική και παράλληλα αποκαλυπτική ανάρτηση, απαντά μητέρα θύματος των Τεμπών στα όσα ανερυθρίαστα δήλωσε η υφυπουργός Μετανάστευσης, Σοφία Βούλτεψη σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί την κυβέρνηση απέναντι στην αποκάλυψη για το μονταρισμένο ηχητικό του εγκλήματος των Τεμπών.

Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Βούλτεψη, χαρακτήρισε «μπαγιάτικο» το θέμα του εγκλήματος των Τεμπών και συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Βλέπω κύριε Οικονόμου ότι δεν περίμεναν ούτε να περάσει η εθνική εορτή όπου χρειάζεται εθνική ομοψυχία στη πράξη για να παρουσιάσουν το μπαγιάτικο θέμα, το περσινό. Θα μπαγιάτευε δηλαδή πολύ αν έμενε άλλη μια εβδομάδα να περάσει η σημερινή ημέρα εθνικής εορτής;»

«Δεν θεωρώ πως το έγκλημα των Τεμπών… μπαγιάτεψε. Οι γονείς αυτά τα λόγια τα θεωρούν βλασφημία» σημειώνει σε ανάρτησή της η Μαρία Ντόλκα, και κάνει γνωστό ένα περιστατικό που είχε συμβεί στο Ασκληπιείο Βούλας όπου εργάζεται ως νοσηλεύτρια, όταν η Σοφία Βούλτεψη παράκαμψε τα επείγοντα από την πλαϊνή πόρτα για να εξεταστεί από τον διευθυντή ορθοπεδικό, τη στιγμή που περίμενε κόσμος να εξεταστεί με κατάγματα και οσφυαλγίες.

Συγκριμένα αναφέρει: «Γιατί εγώ όταν με έβγαζε έξω ο κύριος Κίνας να σας εξετάσει στο Ασκληπιείο στα επείγοντα ορθοπεδικά περιστατικά κλείνοντας έξω όλο το προσωπικό το νοσηλευτικό και αφήνοντας να περιμένουν με κατάγματα οσφυαλγίες κλπ κόσμος που ερχόταν με επείγον περιστατικό να εξεταστούν αλλά… περίμεναν εσάς να εξεταστείτε που περνούσατε από την πλαϊνή πόρτα συνοδεία του κ. Κίνα λέγοντας ο ίδιος περάστε έξω θέλω να εξετάσω την Σοφία». 

Και συμπληρώνει: «Εγώ δεν αντιδρούσα γιατί θα έβρισκα τον μπελά μου και από αυτήν την δουλειά ζούσα κ σπούδαζα την οικογένεια μου τα παιδιά μου… αν και ήσασταν όντως μπαγιάτικη … και το πόδι σας, ήταν να κλείσετε ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία και όχι επείγον».

Όπως σημειώνει η Μαρία Ντόλκα στην ανάρτησή της, αυτά τα περιστατικά τα «ζούσε χρόνια» καθώς είχε επισκεφθεί το Ασκληπιείο τρεις φορές κατά τον ίδιο τρόπο στα ΤΕΠ, «όμως εγώ ποτέ δεν θεωρούσα μπαγιάτικο το πόδι σας. Απλά σεβόμουν ότι πονούσατε κ έβγαινα κλωτσιδον να σας εξετάσει ο ιατρός μας και δη διευθυντής ορθοπεδικός». 

Αναλυτικά η ανάρτηση:
«Καλησπέρα κ. Βούλτεψη. Λέγομαι Ντόλκα Παπαγγελή Μαρια. Είμαι κάτοικος Π. Φαληρου Έχασα την κόρη μου στο τρένο των Τεμπών. Ήταν η μικρότερη φοιτήτρια στο τρένο. Μολις 6 μήνες φοιτήτρια. Δεν θεωρώ πως το έγκλημα των Τεμπών… μπαγιατεψε…Υπερβολές θα μου πείτε. Έτσι το συζητήσαμε για να την πούμε στον Κασσελάκη που ζήτησε…εκλογές.

ΑΛΛΑ εγώ δεν θεωρώ πως τα λουλούδια του τρένου από 15 χρόνων έως 55….. Μπαγιατεψαν. Οι γονείς αυτά τα λόγια τα θεωρούν βλασφημία.

Γιατί εγώ όταν με έβγαζε έξω ο κύριος Κίνας να σας εξετάσει στο Ασκληπιείο στα επείγοντα ορθοπεδικά περιστατικά κλείνοντας έξω όλο το προσωπικό το νοσηλευτικό κ αφήνοντας να περιμένουν με κατάγματα οσφυαλγίες κλπκλπ κόσμος που ερχόταν με επείγον περιστατικό να εξεταστούν αλλά… περίμεναν εσάς να εξεταστεί τε που περνούσατε από την πλαινη πόρτα συνοδεία του κ Κίνα λέγοντας ο ίδιος περάστε έξω θέλω να εξετάσω την Σοφία…δηλ εσάς. Εγώ δεν αντιδρούσα γιατί θα έβρισκα τον μπελά μου και από αυτήν την δουλειά ζούσα και σπούδαζα την οικογένεια μου τα παιδιά μου… αν κ ήσασταν όντως μπαγιάτικη…και το πόδι σας ήταν να κλείσετε ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία και όχι επείγον.

Αυτά τα ζούσα χρόνια. Είχατε έρθει τρεις φορές κατά τον ίδιο τρόπο στα ΤΕΠ του Ασκληπιείου Βούλας, ομως εγώ ποτέ δεν θεωρούσα μπαγιάτικο το πόδι σας. Απλά σεβόμουν ότι πονούσατε και έβγαινα κλωτσιδον να σας εξετάσει ο ιατρός μας κ δη διευθυντής ορθοπεδικός. 

Μετά τιμής Ντόλκα Παπαγγελή Μαρια»