26 Μαρτίου 2024

Ντράπηκα...

 

Ιδιαίτερη η ανάρτηση της Αναστασίας Αντωνέλλης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Πέρα από τις καθιερωμένες ευχές, μια ανάρτηση γεμάτη σκληρές αλήθειες και σκέψεις που κάνουν αρκετοί πολίτες που ενδεχομένως δεν ανήκουν στο "41%". Άβολες αλήθειες την ημέρα της Εθνικής Εορτής αποκτούν και άλλη διάσταση. Αναλυτικά η ανάρτησή της Αντιπεριφερειάρχου Αναστασίας Αντωνέλλη:
 

 

Είπα να αφήσω να κρατήσουν οι χαρές και εφέτος για την 25η Μαρτίου για τον εορτασμό της απελευθέρωσης του 1821 και μετά να γράψω...Έ τώρα που τέλειωσαν τα Ζήτω η Ελλάς και τα Τιμή και Δόξα στους Ήρωες μας..καταθέτω την ντροπή που ένοιωθα σήμερα τόσο έναντι όσων θυσίασαν την ζωή τους τότε για να είμαστε Χώρα Ελεύθερη όσο και έναντι των νέων παιδιών που παρέλασαν μπροστά σε όλους εμάς που κάναμε την Χώρα ανελεύθερη και υποθηκεύσαμε το παρόν και το μέλλον της.

Για την Ελλάδα μας γράφω, για αυτήν που για εκατοντάδες χρόνια υπό τον Τουρκικό ζυγό κράτησε την Ελληνικότητα φως άσβεστο στις καρδιές των "ραγιάδων" ...Διακόσια και κάτι χρόνια μετά την απελευθέρωση της, εμείς οι απόγονοι των δοξασμένων Ηρώων του 1821, την καταντήσαμε ξανά υπόδουλη..

Υπόδουλη στους "δανειστές" με χρέος 360,17 δισεκατομμύρια 31/12/ 2023 (χρέος 2010 πρίν το πρώτο μνημόνιο 340 δισ.), με 3.000.000 δηλαδή περίπου το 1/2 των Ελλήνων να ζει στο όριο της φτώχιας...

Υπόδουλη στους κάθε λογής ανευθυνο-υπεύθυνους που δολοφονούν κόσμο στα Τέμπη, στην Μάντρα, στην Θεσσαλία, στο Μάτι...

Υπόδουλη σε μια Δημοκρατία που ψήφισε και έκανε Νόμο προκειμένου οι εκάστοτε Υπουργοί και Βουλευτές να μην διώκονται παρά μόνον αν αποφασίσει ο κόρακας να βγάλει κοράκου μάτι.
..Υπόδουλη στους κάθε λογής ρατσιστές που ανάλογα με το τι όνειρο θα δούνε αποφασίζουν αν θα σκοτώσουν άσπρο, μαύρο, κίτρινο, γυναίκα, παιδί, οπωσδήποτε όμως αδύναμο..

Υπόδουλη σε κόμματα (Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ) που χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ.

Υπόδουλη σε μιντιάρχες, εθνικούς εργολάβους που αμοίβονται με εκατομμύρια προκειμένου η Εθνική μας αποβλάκωση και αποκτήνωση να είναι εγγυημένη.

Υπόδουλη σε Μίχους, Φουρθιώτηδες, Δημητριάδηδες, σε ανήλικους ή ενήλικους μέλη συμμοριών, σε ρασοφόρους που αποφασίζουν εκείνοι για τον ποιόν θα αγαπά ή όχι ο Θεός της αγάπης...

Μια χώρα που την καταδικάζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για έλλειμμα δημοκρατίας και κράτους δικαίου  και ο πρωθυπουργός της το αποδίδει στην...εγχώρια αντιπολίτευση του 12%.... Τελικά μήπως τέτοιες επαιτείους θα πρέπει να ξυπνά μέσα μας Εθνική Ντροπή, Εθνική Ενοχή για τα χάλια μας?? Μήπως τελικά κάποτε πρέπει να σταματήσουμε τα Ζήτω και να δούμε στον καθρέφτη της ιστορίας αν έχουμε το δικαίωμα ακόμα να επικαλούμαστε ότι είμαστε απόγονοι εκείνων των Ελλήνων που πολέμησαν για την λευτεριά τούτης Χώρας??

Συμπαθάτε με φίλες και φίλοι που σας χαλώ την χαρά της μέρας, αλλά να... είναι που ντράπηκα σήμερα και έσκυψα το κεφάλι απο ενοχή, στην κατάθεση στεφανιού για τους Ήρωες του 1821 στο Ηρώον του Πολιχνίτου....Είναι που είδα αυτήν την ίδια σαν τότε σημαία στα χέρια των παιδιών με τα καθάρια βλέμματα γεμάτα όνειρα και μάτωσε η ψυχή μου για την Πατρίδα που τους παραδίδουμε...
Αναστασία Αντωνέλλη