29 Μαρτίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ για Καραμανλή / Με αδιανόητη ευκολία εκστομίζει ψέματα - Ιδού το έγγραφο που τον προειδοποιούσε για Τέμπη
                                                                  

                                                           


 «Αφού το ζήτησε ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της ΝΔ, εμείς οφείλουμε να του το δώσουμε» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιεύει αποκαλυπτικό έγγραφο
Αποστομωτική απάντηση στον Κώστα Αχ. Καραμανλή που υποστήριξε ότι δήθεν δεν τον είχαν προειδοποιήσει για θέματα ασφαλείας στον σιδηρόδρομο πριν το έγκλημα στα Τέμπη δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, παραθέτοντας το σχετικό έγγραφο που έδειξε η Δώρα Αυγέρη.
Όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, «η αδιανόητη ευκολία με την οποία εκστομίζει ψέματα ο κύριος Κώστας Καραμανλής είναι χαρακτηριστικό όχι μόνο του ιδίου, αλλά και της κυβέρνησης του.


Παρασυρόμενος προφανώς από την "αποθέωση" που γνώρισε από τους υπόλοιπους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για την ντροπιαστική του ομιλία στο κοινοβούλιο, σήμερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη συνέχισε να αρνείται τις τεράστιες ευθύνες του για το έγκλημα των Τεμπών».
ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Η αδιανόητη ευκολία με την οποία εκστομίζει ψέματα ο κύριος Κώστας Καραμανλής είναι χαρακτηριστικό όχι μόνο του ιδίου, αλλά και της κυβέρνησης του.
[Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία] -
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ  - ΠΣ υπογραμμίζει ότι ο Κώστας Καραμανλής «έφτασε μάλιστα στο σημείο να υποστηρίξει ψευδέστατα πως δεν είχε καμία προειδοποίηση για ατυχήματα! Ζήτησε μάλιστα στον αέρα να του φέρουν «ένα χαρτί, ένα χαρτί, που να λέει πως εμείς προειδοποιούμε πως θα γίνει ένα τέτοιο μεγάλο ατύχημα».
Κι αφού το ζήτησε ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, εμείς οφείλουμε να του το δώσουμε.


ΠΗΓΗ https://www.avgi.gr/