15 Μαρτίου 2024

Νίκος Θεοδωρόπουλος: Ζητούσε και τα ρέστα ο κομιστής της λίστας των αποδήμων



Για «την ύπαρξη ενός τεράστιου σκανδάλου» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη διαρροή προσωπικών δεδομένων από το υπουργείο Εσωτερικών στη ΝΔ και στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Από την αξιωματική αντιπολίτευση τονίζουν πως ο γενικός γραμματέας του υπουργείου και ο γραμματέας του τομέα απόδημου Ελληνισμού της ΝΔ «θα βρεθούν αντιμέτωποι με ποινικά αδικήματα».

Επίσης, υπενθυμίζουν την περίπτωση Σμυρλή, ο οποίος αφού παραιτήθηκε από το υπ. Εξωτερικών λόγω predator, αναβαθμίστηκε σε γενικό διευθυντή της ΝΔ και τονίζουν πως το κόμμα θα «φροντίσει για την αποκάλυψη όλων των στοιχείων ενός ακόμη σκανδάλου της διακυβέρνησης Μητσοτάκη που εγείρει ζητήματα διαβλητότητας των εκλογών».

 Εντυπωσιακή ποσότητα υποστήριξης είχε δεχθεί η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου όταν την 1η Μαρτίου ανακοίνωσε ότι δέχεται «επίθεση λάσπης» στα κοινωνικά δίκτυα. Ανάμεσα στους υποστηρικτές της ξεχωρίζει αυτός που φέρεται να της έδωσε τη λίστα με προσωπικά δεδομένα!

Δήλωνε τότε η κυρία Ασημακοπούλου: «Ουδέποτε έλαβα προσωπικά δεδομένα από το Υπουργείο Εσωτερικών ή άλλο φορέα της κυβέρνησης που να αφορούν στους Έλληνες του εξωτερικού». Αυτό αποδείχθηκε ψευδές και σήμερα ανακοίνωσε ότι… αποχαιρέτισε το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

ΠΗΓΗ https://www.documentonews.gr/