14 Οκτωβρίου 2023

Αλ. Στεφανής: «Αρκετό χρόνο χάσαμε. Ελάτε να ενώσουμε δυνάμεις, για να βάλουμε το Βόρειο Αιγαίο στην πρώτη γραμμή».

 


Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής παραμονές των εκλογών του Β’ Γύρου, συνεχίζει τις δράσεις του στα νησιά μας. Η χθεσινή ημέρα ήταν αφιερωμένη σε πανελλαδικά και τοπικά μέσα, καθώς και σε συναντήσεις εργασίας με φορείς και πολίτες.

 

Πολύ νωρίς το πρωί, ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» είπε τη δική του καλημέρα μέσω της τηλεοπτικής συχνότητας του «MEGA» και την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», και τους δημοσιογράφους, κα. Ανθή Βούλγαρη και κ. Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Μεταξύ άλλων, είπε: «Εάν οι πολίτες του Βορείου Αιγαίου ήταν ικανοποιημένοι από το έργο της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής, είμαι σίγουρος ότι θα την εξέλεγαν ξανά από την πρώτη Κυριακή. 

Στην περίπτωση του Βορείου Αιγαίου αυτό δεν συνέβη και οι πολίτες έδωσαν ξεκάθαρο μήνυμα για αλλαγή, για νέα δυναμική στα νησιά μας, για καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων».

 

Στη συνέχεια, ώρα ραδιοφώνου και επίσκεψη στην ΕΡΤ Βορείου Αιγαίου. Εκεί, είχε την ευκαιρία να παραχωρήσει συνέντευξη στη δημοσιογράφο, κα. Δήμητρα Λαχουρή, και να απαντήσει σε μια σειρά από καίριες ερωτήσεις. Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής, τόνισε: «Οι πολίτες του Βορείου Αιγαίου θέλουν την αλλαγή. Η επόμενη μέρα θα είναι πολύ καλύτερη, αισιόδοξη και πιο φωτεινή, φέρνοντας το Βόρειο Αιγαίο σε τροχιά ανάπτυξης, καθιστώντας το ελκυστικό προορισμό, θέτοντάς το στην πρώτη γραμμή».

Επικοινώνησε με τους κατοίκους της Λήμνου μέσω του “LimnosLive.gr” και τη δημοσιογράφο, κα. Νατάσα Ταραράκη και σχολίασε την αφίσα που διακινείται από τον συνδυασμό «ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ». Συγκεκριμένα, είπε: «Η χθεσινή μαύρη αφίσα επαναφέρει την τοξικότητα και την εσωστρέφεια. Είναι πράγματι πολύ οδυνηρό και φοβιστικό, όταν κάποιος αντικρίζει αυτήν την αφίσα. Εμείς ενάντια στην εσωστρέφεια, μιλάμε για όραμα σχέδιο και φως. Την Κυριακή, ας φέρουμε μαζί το πολύ φωτεινό μέλλον που έρχεται για τα νησιά μας».


Στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Σάμου, «Ράδιο Αρμονία», «Σάμος Ράδιο Καφέ» και «2000 FM», και τους δημοσιογράφους, κα. Σταματία Ράπτη και κ.κ. Μάνος Στεφανάκη και Γιάννης Νέγρης, αντίστοιχα, δήλωσε: «Δεν έγιναν όλα όσα έπρεπε στο Βόρειο Αιγαίο, δεν αδράξαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Οι πολίτες την Κυριακή πρέπει να επιλέξουν λαμβάνοντας υπόψη το πλάνο, το σχέδιο δράσης, το πρόγραμμα και την αποτελεσματικότητα. Ο ουσιαστικός νικητής θα είναι μόνο οι πολίτες του Βορείου Αιγαίου».

Απευθύνθηκε στους πολίτες της Χίου μέσω του «Ράδιο Αλήθεια» και τον δημοσιογράφο, κ. Γιάννη Τζούμα, λέγοντας τα παρακάτω για την ανάπτυξη των νησιών: «Έχουμε όραμα, πρόγραμμα και σχέδιο για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια του τόπου μας. Στόχος μας να ενώσουμε τις κουκίδες υπερηφάνειας του Βορείου Αιγαίου, να εξασφαλίσουμε εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους, ώστε οι άνθρωποι μας να είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι στους τόπους καταγωγής τους. Αξίζουμε τα καλύτερα και μπορούμε καλύτερα. Ελάτε μαζί μας στο φως, ελάτε να ενώσουμε δυνάμεις, να  φέρουμε τα νησιά μας στην πρώτη γραμμή»!


ΠΗΓΗ https://www.lesvosnews.net/