6 Οκτωβρίου 2023

Αλκιβιάδης Στεφανής: Πάμε για τη νίκη από την πρώτη Κυριακή



 Δυναμικά στη μάχη των εκλογών για νίκη από την πρώτη Κυριακή έκλεισε την ομιλία του το βράδυ της Τετάρτης στο ξενοδοχείο “Χανδρής” ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου κ. Αλκιβιάδης Στεφανής.

Τον ίδιο προλόγισαν στο βήμα ο βουλευτής Χίου κ. Νότης Μηταράκης και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Θόδωρος Σκυλακάκης. Και οι δυο αναφέρθηκαν στη δράση του κ. Στεφανή και στην προσφορά του κυρίως στο μεταναστευτικό, στο ήθος και στον χαρακτήρα του υποστηρίζοντας ότι είναι το κατάλληλο πρόσωπο για τη θέση του Περιφερειάρχη για την επόμενη κρίσιμη πενταετία κατά την οποία θα διαχειριστεί χρηματοδοτήσεις και προκλήσεις.

Ο κ. Στεφανής με αμεσότητα αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του λέγοντας πως ήρθε για να δουλέψει κι όχι για να είναι αρεστός. “Έχω μάθει να φτιάχνω ομάδες, οράματα και να υλοποιώ στόχους. Με επέλεξαν για την αποτελεσματικότητα μου και για να φέρουμε το Βόρειο Αιγαίο σε τροχιά ανάπτυξης, καινοτομίας και εξωστρέφειας”, είπε χαρακτηριστικά.

Μίλησε για το μεταναστευτικό, για την ανάπτυξη της Χίου, τις δυνατότητες που υπάρχουν για τον τουρισμό, για τον πρωτογενή τομέα στον οποίο διαπρέπει η ΕΜΧ με τη μαστίχα και για τις ανάγκες που υπάρχουν θα καταγραφούν θα προτεραιοποιηθούν και θα αναζητηθούν χρηματοδοτικά προγράμματα για την υλοποίηση τους.

Στις προτεραιότητες της περιφέρειας υποστήριξε ότι θα είναι τα μικρά νησιά ενώ δεσμεύθηκε πως την επόμενη των εκλογών , “Θα γυρίσω και τα 214 χωριά μετά τις εκλογές. Θα αξιοποιήσω τους αντιπεριφερειάρχες μου, δίνοντας στον καθένα τους την κατάλληλη θέση”.

Θα εργαστούμε με σοβαρότητα ανέφερε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης στην ομιλία του και κατέληξε “Αυτό που θέλω στην πραγματικότητα όμως είναι μια Περιφέρεια σοβαρή, αποτελεσματική, η οποία θα απαντά στις επιστολές και στις αναφορές των πολιτών. Θα ασχολείται με τα προβλήματα του τόπου, θα διεκδικεί μεγάλα έργα με διάλογο και συνεργασία με την κυβέρνηση και όχι με καυγάδες”.

ΠΗΓΗ https://astraparis.gr/