11 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

C:\Users\user\Desktop\ΧΟΧΛΑΚΑ\4.jpg
 Σε μια εποχή που όλα είναι ρευστά ,που καθημερινά οι αλλαγές είναι μεγάλες , τα νησιά μας έχουν περισσότερα που μας προβληματίζουν   από όσα μας ικανοποιούν,  περισσότερη απογοήτευση από αισιοδοξία .
Σήμερα περισσότερο από ποτέ απαιτούνται ρήξεις , τομές , ανατροπές , νέο αίμα , νέα οπτική ,  και σύγχρονο προσανατολισμό , από όλους μας ενεργοποίηση , δραστηριότητα και στήριξη σε ένα νέο πλάνο που να μπορεί και πρέπει να υπερβαίνει παλιές πρακτικές και νοοτροπίες  περασμένων δεκαετιών που κρατούν καθηλωμένα τα νησιά μας .
C:\Users\user\Desktop\ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ - ΧΟΧΛΑΚΑ.jpg

Πρέπει να ξεφύγουμε από την λογική της ευνοιοκρατίας, του πελατειασμού και του ρουσφετιού μια λογική που μας προσβάλλει όλους και λειτουργεί προς όφελος των λίγων .
Το παρελθόν πρέπει απλά να μας δώσει απαντήσεις , να μας μάθει πως πρέπει να αποφεύγουμε τα λάθη και να κοιτάξουμε μπροστά . Πρέπει επιτέλους να ξανασυστηθούμε , να δυναμώσουμε απέναντι στις προκλήσεις , να σκεφτούμε –μοιραστούμε ιδέες , απόψεις και όραμα και να εφαρμόσουμε ένα νέο στρατηγικό σχέδιο για τα νησιά μας . 
Πρέπει να ξαναθέσουμε και να επιβάλλουμε  στην πολιτική την απλή λογική ,  ιεράρχηση και υλοποίηση των έργων , με διαφάνεια στην διοίκηση , αξιοκρατία και σεβασμό στα χρήματα και τις ανάγκες των νησιών και των  πολιτών .
Προχωράμε μαζί , αξίζουμε περισσότερα και μπορούμε να τα διεκδικήσουμε . Πραγματικά ενωμένοι , για ένα σκοπό και μόνο το καλό των νησιών μας !!! 

Νίκος Βασιλείου
Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος
με τον συνδυασμό ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ για τα νησιά μας