29 Σεπτεμβρίου 2023

Ευάγγελος Καρράς Αντιδήμαρχος Ανατ.Σάμου :είσαι απαράδεκτος επιεικώς Αντιδήμαρχε ...αυτές οι απόψεις σου ακριβώς εκκολάπτουν το αυγό του φιδιού

 Τα σκέφτηκε όλα αυτά που γράφει ο νυν αντιδήμαρχος Ευάγγελος Καρράς ;

Αλήθεια ο δήμαρχος Στάντζος και οι υπόλοιποι του δημοτικού συμβουλίου της τα υιοθετούν όλα αυτα;

Σοβαρολογεί τώρα ότι ο υποτιθέμενος αγώνα που κάνει η παράταξη ΑΝΑΣΑ έχει απέναντί της νεοναζίστες και φασίστες εχθροί της δημοκρατίας;


(Όσοι υπηρετούμε ήδη το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης ή όσοι μέσω της υποψηφιότητας μας πρόκειται να τον υπηρετήσουμε,  έχουμε χρέος και υποχρέωση να προστατέψουμε ώς κόρη οφθαλμού έναν σημαντικό πυλώνα και κύτταρο  της δημοκρατίας.

Έχουμε χρέος να αγωνιστούμε ενάντια σε νοοτροπίες, προσπάθειες και κινήματα  που εκκολάπτουν το αυγό του φιδιού.

Ενάντια σε όσους υποβαθμίζουν, απαξιώνουν ή χρίζουν ανεπιθύμητους τους θεσμούς του κράτους, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό,  ενάντια σε όσους αποκαλούν πουλημένο και προδότη  τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους.

Τίποτα δεν ξεχνιέται και τίποτα δεν τελειώνει στον αγώνα κατά του νεοναζισμού, του φασισμού και των εχθρών της Δημοκρατίας.

Τίποτα δεν θα με φοβίσει ούτε θα με αποθαρρύνει, ούτε τα πρωτοπαλίκαρα, ούτε το κίνημα των 47, ούτε όσοι κρύβεστε  σε ψηφοδέλτια για να κουβαλήστε ψήφους.

Και κάτι τελευταίο μακρυά από τα νέα παιδιά του συνδυασμού μας.

Αυτά φοράνε παντελόνια και τα τιμάνε θρασύδειλοι και παλικαράδες της φακής.)