1 Σεπτεμβρίου 2023

Μαρία Παπαδάμ :Η εμπειρία και οι γνώσεις της σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης θα είναι καθοριστική για την λειτουργία του Δήμου μας.



Η Μαρία Παπαδάμ γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο. Έχει σπουδάσει Τοπική Αυτοδιοίκηση στο ΑΤΕΙ της Καλαμάτας και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στον Σχεδιασμό, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού. Είναι Τελωνειακός Υπάλληλος και έχει διατελέσει ειδική συνεργάτης του Ενιαίου Δήμου Σάμου σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης και πολιτισμού. Διετέλεσε  Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πύργου «Η Κυβέλη» και έχει εργαστεί εθελοντικά για την διοργάνωση πολλών πολιτιστικών δράσεων σε συνεργασία με άλλους συλλόγους. 


Η εμπειρία και οι γνώσεις της σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης, δράσεων εξωστρέφειας και διάδοσης του πολιτισμού μας και εύρεσης – ένταξης οικονομικών προγραμμάτων προς υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων θα είναι καθοριστική για την λειτουργία του Δήμου μας. Ως μέλλουσα μαμά στόχος της είναι ο Δήμος μας να μπορεί να προσφέρει στα παιδιά μας ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες όπως οι μεγάλοι δήμοι, με αξιοπρεπείς υποδομές και λειτουργικά προγράμματα δράσεων, σε ένα κοινωνικό περιβάλλον φιλικό και ήρεμο όπως του νησιού μας.