13 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΗΛΩΣΗ-ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

 



ANA.Σ.A για τη Σάμο   

ΚΟΛΛΑΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ  ΣΑΜΟΥ

Η συμμετοχή μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο πλευρό του νυν Δημάρχου Γεωργίου Στάντζου ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως μοναδικό σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα του τόπου και των συμπολιτών μου , τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.


Η δημοτική μας παράταξη ΑΝΑΣΑ έχει καταγράψει τα μεγάλα και μικρότερα προβλήματα, τα έχει μελετήσει και θα παρουσιάσει επεξεργασμένες λύσεις. Οι προτάσεις μας είναι εφαρμόσιμες. Δεν υιοθετούμε τη λαϊκίστικη μέθοδο να υποσχεθούμε ότι θα υλοποιήσουμε ό,τι ακούσαμε και καταγράψαμε ως πρόβλημα ή επιθυμία. Δεν επιδιώκουμε να ξεγελάσουμε ή να παγιδεύσουμε τους πολίτες στον βωμό προσωπικών επιδιώξεων. Δεν το έχουμε ανάγκη, ούτε ως πρόσωπα, ούτε ως παράταξη. Ό,τι είναι βιώσιμο, αναγκαίο, κοινωνικά ωφέλιμο και οικονομικά εφικτό θα το υλοποιήσουμε. 

Πάμε μαζί για ένα Δήμο ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ΕΞΩΣΤΡΕΦΗ, κοντά στον πολίτη, που αξιοποιεί την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες.

Για ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ της περιοχής μας , μέσω της διαχείρισης των περιβαλλοντικών, οικονομικών και κοινωνικών πόρων

Για την  ΑΝΑΔΕΙΞΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ του Δήμου μας μέσα από μία σύγχρονη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ μάρκετινγκ με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, την ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ και την ανάπτυξη ειδικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Για τον ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ και αξιοποίηση της ισχυρής και αδιαμφισβήτητης ιστορικής και πολιτιστικής ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ.