15 Μαΐου 2023

Στεφανάδης από χωριά της Δυτικής Σάμου :Με την ψήφο μας βάζουμε stop σε κυβέρνηση ηττημένων

 «Στις εκλογές της 21ης Μαΐου είπε ο Βουλευτής κατά την επίσκεψη του στα χωριά Μαραθόκαμπος ,Δρακαίοι και  Καλλιθέα είπε ότι η προσέλευση στην κάλπη είναι κρίσιμος παράγοντας για να μπορέσει η παράταξη της ΝΔ, η παράταξη της ευθύνης  να έχει ένα ασφαλές ξεκάθαρο προβάδισμα, ώστε να αποτραπεί κάθε σενάριο κυβέρνησης ηττημένων. 

Στον Μαραθόκαμπο, που με τις μοναδικές παραλίες του, αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς του νησιού μας. 


Πολλά τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί είναι διαχρονικά. 

Η Κυβέρνηση  όμως της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι αμετακίνητα δίπλα στους κατοίκους. 

Στους Δρακαίους, ένα από τα ωραιότερα χωριά της Σάμου.

Στην Καλλιθέα, το χωριό με τη μαγική θέα αλλά και το χωριό που αποτέλεσε το λίκνο της ξύλοναυπηγικής τέχνης, όχι μόνο της Σάμου αλλά και του Ανατολικού Αιγαίου. 

Η στήριξη σε πολλαπλούς τομείς που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει στο νησί αλλά και το πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία προδικάζουν πολύ καλύτερες ημέρες

 Κάθε πολίτης, τόνισε χαρακτηριστικά ο Στεφανάδης ο οποίος θεωρεί ότι τα τέσσερα τελευταία χρόνια η διακυβέρνηση του τόπου κινήθηκε προς τη σωστή κατεύθυνση, δεν θα πρέπει να αφήσει επιμέρους ζητήματα ή ενδεχομένως πικρίες να επηρεάσουν την κρίση του, οδηγώντας τον σε αποχή από την κάλπη. Θα πρέπει να στηρίξει με την ψήφο του την προσπάθεια της ΝΔ να οικοδομήσει ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και τους ανθρώπους του».

Δυστυχώς, είπε ο Βουλευτής έχουμε μια αξιωματική αντιπολίτευση που συνεχίζει να επενδύει σε υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα με ουτοπικά προγράμματα ύψους 83 δις ευρώ, και επιπλέον, τον κ. Βαρουφάκη και τον κ. Τσακαλώτο που ονειρεύονται παράλληλα νομίσματα. Για να αποτραπούν οι πρέπει να προσέλθουν μαζικά υπέρ της ΝΔ στις πρώτες κάλπες προδικάζοντας το αποτέλεσμα στις δεύτερες».

Τέλος ο Στεφανάδης τόνισε  στους κατοίκους :Μετά από όλα αυτά που περάσαμε από τότε και τις θυσίες που έγιναν, πιστεύω ότι οφείλουμε να ασκήσουμε με υπευθυνότητα το καθήκον μας και να προσέλθουμε στις κάλπες, υποστηρίζοντας την παράταξη που δεν αμφιταλαντεύεται, αλλά παράγει έργο, την κυβέρνηση που κάνει πράξη αυτά που υπόσχεται».


.