10 Μαΐου 2023

ΤΕ Σάμου ΚΚΕ: Τίμος Χατζηλαγός και Βασίλης Κοσμάς οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στους Δήμους της Σάμου




 Η  Τομεακή Επιτροπή  Σάμου του ΚΚΕ ανακοινώνει τους υποψηφίους δημάρχους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους δήμους της Σάμου:

Στο Δήμο Ανατολικής Σάμου, υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Τίμος Χατζηλαγός, κεραμίστας, αντιπρόεδρος της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην Τοπική Διοίκηση. Έχει εκλεγεί επανειλλημένα δημοτικός σύμβουλος στον πρώην δήμο Πυθαγορείου και στον ενιαίο δήμο Σάμου. Στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τη Λαϊκή Συσπείρωση στην εκλογική περιφέρεια Πυθαγορείου.

Στο Δήμο Δυτικής Σάμου υποψήφιος δήμαρχος θα είναι και πάλι ο Βασίλης Κοσμάς, αγρότης-μελισσοκόμος , μέλος του Δ.Σ του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου, δημοτικός σύμβουλος Δυτικής Σάμου και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Δυτικής Σάμου.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση»  με συνέπεια στην ανάδειξη και διεκδίκηση λύσης των λαϊκών προβλημάτων, με αδιάλειπτη συνέχεια στη δράση της, έχοντας στο ενεργητικό της εκατοντάδες Παρεμβάσεις και Ερωτήσεις, ασκεί πραγματική αντιπολίτευση από την πλευρά των λαϊκών συμφερόντων. Διαθέτει τεράστια πείρα στα δημοτικά πράγματα και έχει διεκδικητικό πλαίσιο πάλης που απαντά στις ανάγκες του λαού και της νεολαίας του νησιού μας.

ΤΕ Σάμου ΚΚΕ: Τίμος Χατζηλαγός και Βασίλης Κοσμάς οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στους Δήμους της Σάμου

Με αυτά τα εφόδια και με κριτήριο τη δράση της, καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, κάθε εργαζόμενο/η, αγρότη/ισσα , αυτοαπασχολούμενο/η  επαγγελματία, όλο το λαό, να συμβάλει στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων στους Δήμους και τις Κοινότητες και να ενισχύσει με αποφασιστικότητα τη Λαϊκή Συσπείρωση στις εκλογές του Οκτώβρη 2023.

Σάμος 10-5-2023

Η Τ.Ε ΣΑΜΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ