29 Απριλίου 2023

Πρωτιά του «Taste Like Chios» στα «Tourism Awards 2023»

 

Με ιδιαίτερη χαρά, ο Ιδιωτικός Φορέας Τουρισμού Χίου ανακοινώνει την κατάκτηση της πρώτης θέσης, στα βραβεία “Tourism Awards 2023”.

Η Χίος, και πιο συγκεκριμένα, ο Ιδιωτικός Φορέας Τουρισμού, κατέκτησε το πρώτο βραβείο, χάρη στο αποτέλεσμα εργασίας της Ομάδας Palladian/DASC Branding και στον βασικό αρωγό τού όλου εγχειρήματος, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, η οποία και χρηματοδότησε το έργο. 

Πιο συγκεκριμένα, εξαιρετικές ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μουτζούρη και στον Αντιπεριφερειάρχη Νικόλαο Νύκτα για την εμπιστοσύνη τους στην εν λόγω προσπάθεια, καθώς και στο Τμήμα Τουρισμού τής Περιφέρειας Χίου για την αμέριστη συμπαράστασή τους.


Η ευρεία μελέτη τής DASC Branding επάνω στη γαστρονομική ταυτότητα της Χίου, έκανε το νησί «χρυσό», στις εξής κατηγορίες: Taste like Chios! / Γαστρονομικός Προορισμός / Εταιρική Ταυτότητα / Διαχείριση Εταιρικής φήμης / Branding.

Το βραβείο παρέλαβαν οι κ. Δημοσθένης Μπρούσαλλης, Γενικός Διευθυντής της DASC Branding και Γιώργος Πάσσας, Επικεφαλής τής ομάδας Γαστρονομίας της Χίου, Επικεφαλής τής πρωτοβουλίας Taste like Chios, και Αντιπρόεδρος τού Ιδιωτικού Φορέα Τουρισμού Χίου. Σημειώνεται πως, μέσω της πρωτοβουλίας Taste like Chios,προωθείται, επισήμως πλέον και με διακριτό σήμα, η γαστρονομία τού νησιού, εντός και εκτός ελληνικών συνόρων.

Η τελετή έλαβε χώρα στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt, την Πέμπτη, 27 Απριλίου. Οι υποψηφιότητες των Tourism Awards αξιολογήθηκαν από κριτική επιτροπή αποτελούμενη από πανεπιστημιακούς, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου, όπως επίσης και από επαγγελματίες των επιμέρους τομέων αξιολόγησης.

Ο Ιδιωτικός Φορέας Τουρισμού, επιθυμεί να απευθύνει ευχαριστίες στο Τμήμα Τουρισμού τού Δήμου Χίου για την αγαστή συνεργασία. Επιπλέον, ευχαριστεί θερμά την Ένωση Ξενοδόχων Χίου, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Επιμελητήριο Χίου και τους Δήμους Οινουσσών και Ψαρών για τη συνεχή στήριξή τους στον κοινό σκοπό ανάδειξης και προώθησης τού νησιού, σε κάθε δυνατό επίπεδο και με κάθε διαθέσιμο μέσο.

πηγή https://tvpatrida.gr/