4 Μαΐου 2023

Ας μας απαντήσει ο σύλλογος εργαζομένων Δήμου Ανατολικής Σάμου

 


Επειδή σε καμία περίπτωση εμείς δεν αναφερθήκαμε στον Σύλλογο εργαζομένων του Δήμου Ανατολικής Σάμου απορούμε με την ανακοίνωση τους την οποία και έχουμε αναρτήσει .

Να τονίσουμε ότι εκτιμούμε και σεβόμαστε όλους τους εργαζομένους στον δήμο αν.Σάμου και η ερώτηση μας είχε να κάνει μόνο για μία θέση προϊσταμένης και τίποτε άλλο

 Όμως αφού μπήκανε στον κόπο να βγάλουν την ανακοίνωση ας μας απαντήσουν στα παρακάτω ερωτήματα

--------------------------------------------------------------------------------



Ας μας απαντήσει ο σύλλογος εργαζομένων Δήμου Ανατολικής Σάμου, σε συνεργασία με τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο, τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες και τα στελέχη του, με βάση ποια νομοθεσία μέσα σε ένα χρόνο το διαζευκτικό (ή) αφαιρέθηκε από τον οργανισμό ΜΟΝΟ για τους υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) ??? 

Δεν είναι πλήρως ευθυγραμμισμένο με την αρχή της αποτελεσματικότητας και ορθολογικής οργάνωσης της διοίκησης???

 Δεν θα είχε άμεσο θετικό αποτέλεσμα στην εξυπηρέτηση των πολιτών???

Δεν είναι προς όφελος των Δήμων και πιο αποτελεσματικό να διατηρείται κάθε δυνατότητα ιεραρχικής εξέλιξης από μεγαλύτερη δεξαμενή, ώστε να μπορούν να αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης προς εξυπηρέτηση του συμφέροντος???? 

 Γιατί τον Φεβρουάριο του 2022 οι υπάλληλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ)  κάλυπταν τα ανωτέρω, ενώ τον Φεβρουάριο του 2023 μπορούν ΜΟΝΟ ΕΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙ να είναι προϊστάμενοι υπηρεσιών???? 

Είναι σύμφωνη η μεγαλύτερη ομάδα των 64 εργαζομένων του Δήμου Ανατολικής Σάμου με αυτή την φετινή, μοναδική, αδικαιολόγητη αλλαγή??????


Ισχυρίζεται η ανακοίνωση του Συλλόγου εργαζομένων ότι δεν υπάρχει ΦΕΚ του ρωτάμε να μας απαντήσουν και αυτό τι είναι;