27 Απριλίου 2023

Σκέρτσος: Ο Τσίπρας ονειρεύεται κυβέρνηση συνεργασίας ή μειοψηφίας ακόμη και χωρίς το κόμμα του

 

«Ο κ. Τσίπρας ανέβασε πάλι -αυτή τη φορά στο YouTube- το έργο “ο ΣΥΡΙΖΑ και το μονοπώλιο της κοινωνικής ευαισθησίας”. Μόνο που δεν εξήγησε γιατί πολιτικές που δεν είχαν σχέση με τις δεσμεύσεις των μνημονίων, όπως τα ζητήματα έμφυλης βίας, τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, το στεγαστικό, η διαφθορά στην αστυνομία ή ο διαχωρισμός κράτους – Εκκλησίας δεν τις εφάρμοσε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ακης Σκέρτσος.

Και επισημαίνει: «Γιατί, επί των ημερών του, δεν φρόντισε “να γίνουμε Ευρώπη σε αυτά τα απλά καθημερινά πράγματα”, όπως του αρέσει να λέει επιμένοντας να κοπιάρει το σύνθημα του πρωθυπουργού; Ισως γιατί ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να πιστεύει ότι μπορεί να κοροϊδέψει τις νέες και τους νέους που δεν θυμούνται την κυβερνητική του θητεία.

Προς το παρόν, οι πολίτες όλων των ηλικιών προσπαθούν να μη ζαλιστούν από τις καθημερινές αλλαγές στις επαμφοτερίζουσες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του σχετικά με τις κυβερνήσεις συνεργασίας: τη μία μέρα είναι των ηττημένων και την άλλη των νικητών, με τον Βαρουφάκη και το σχέδιο “Δήμητρα”, ή χωρίς τον Βαρουφάκη αλλά με την ανοχή του, με το ΠΑΣΟΚ ή απλώς με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.

Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι ο κ. Τσίπρας, επιζητώντας βουλιμικά την προσωπική επιστροφή του στην εξουσία, ονειρεύεται να κάνει πάση θυσία “κυβέρνηση συνεργασίας ή μειοψηφίας”, έτσι όπως πάει ακόμη και χωρίς το κόμμα του…».

Η ανακοίνωση του κ. Σκέρτσου καταλήγει με ένα υστερόγραφο: «ΥΓ.: Κάτι τελευταίο. Διαπιστώνουμε ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να μην ακούει τους επικοινωνιολόγους, όπως είπε, αλλά εξακολουθεί να αντιγράφει τον πρωθυπουργό και στο YouTube. Μας χαροποιεί, βεβαίως, αλλά #ΚΡΙΜΑ για την έλλειψη φαντασίας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ