26 Απριλίου 2023

Μίκα Ιατρίδη από Αγαθονήσι: «Εδώ χτυπά η αληθινή καρδιά της Ελλάδας!»

 

Το ακριτικό Αγαθονήσι επισκέφθηκε η υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίκα Ιατρίδη, στο πλαίσιο της περιοδείας της στα νησιά της Δωδεκανήσου. Η κ. Ιατρίδη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, κ. Βαγγέλη Κόττορο, με τον οποίο την συνδέει μια μακρά σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στη δημαρχία του νησιού.

 Στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συναντηθεί, να συνομιλήσει και να ανταλλάξει σκέψεις και απόψεις για τα θέματα προτεραιότητας του νησιού, με ανθρώπους που ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και με τους κατοίκους του. Η υποδοχή της υπ. Βουλευτού ήταν ιδιαιτέρως θερμή και αντανακλά με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο τους χρόνιους δεσμούς της με το Αγαθονήσι και τους ανθρώπους του.

 Στο τέλος της περιοδείας της η Μίκα Ιατρίδη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στο ακριτικό μας Αγαθονήσι, αυτόν τον ιδιαίτερου φυσικού κάλους και εθνικής σημασίας τόπο με τους φιλόξενους κατοίκους που φυλάνε τις Θερμοπύλες της πατρίδας μας.

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχοντας ως πρώτο θέμα της ατζέντας της τα εθνικά θέματα, θωράκισε την Ελλάδα και κέρδισε την χαμένη αξιοπιστία της στο διεθνές στερέωμα.

Εδώ από το Αγαθονήσι που χτυπά η αληθινή καρδιά της Ελλάδας, ένα είναι το μήνυμα: Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει Ισχυρή Ελλάδα!» .