27 Απριλίου 2023

"Σφάζονται" Βελόπουλος - Μυλωνάκης: Μηνύσεις και συλλήψεις για τα "άπλυτα" της Ελληνικής Λύσης




 Τράπηκε σε φυγή ο Μυλωνάκης - Ετοιμάζει τα αντίποινα
Το κόμμα Βελόπουλου κατέθεσε  μήνυση κατά του κ Μυλωνάκη, ο οποίος προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη «φυγαδεύτηκε».

Αστυνομικοί το βράδυ της Τετάρτης έξω από το σπίτι Μυλωνάκη μετά από μήνυση στελεχών της Ελληνικής Λύσης - Μηνύσεις και αγωγές ετοιμάζει και ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης

Η απόφαση της ηγεσίας της Ελληνικής Λύσης να «εξορίσει» τρείς βουλευτές σε ξένες εκλογικές περιφέρειες απο αυτές που εκλέχθηκαν με την υπόνοια της αποστασίας εχει προκαλέσει θύελλες με καταγγελίες για οικονομική κακοδιαχείριση και «μαυρο» χρήμα αλλα και μηνύσεις με απειλή συλλήψεων λίγο πριν τις εκλογές.

Οι Αντώνης Μυλωνάκης και Αναστασία Αικατερίνη Αλεξοπούλου αποκάλυψαν πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια κατέβαλαν μηνιαίως 1.500 ευρώ εκ των οποίων τα 500 ευρω ατύπως, «μαυρα», σε κλειστο φάκελο προκειμένου βα συνδράμουν στις δράσεις του κόμματος. Σήμερα, αναρωτιούνται που κατέληξαν τα χρήματα και ζητούν διαχειριστικό έλεγχο.

«Είμαι εκτός Αττικής. Στο σπίτι μου απέξω είναι ζωσμένο από αστυνομικούς από το Τμήμα Πατησίων. Οι αστυνομικοί καλά κάνουν. Αυτή είναι η δουλειά τους στο πλαίσιο του αυτοφώρου» ανέφερε χαρακτηριστικά το βραδυ της Τετάρτης ο Αντώνης Μυλωνάκης σε συνομιλία του με το protothema.gr τονίζοντας οτι αναμένει να παρέλθει το εικοσιτετράωρο ωστε να εμφανιστεί ο ίδιος ή οι δικηγόροι του στις αρχές και να παραλάβουν τη δικογραφία.

Ο ιδιος παντως επιμένει στους χαρακτηρισμούς περί «πολιτικής εγκληματικής οργάνωσης που "σκοτώνει χαρακτήρες"» ενώ προαναγγέλλει ότι ετοιμαζει τη δικη του νομική απάντηση η οποία εκτός από μηνύσεις θα περιλαμβάνει και αγωγή.
 
πηγή https://www.pentapostagma.gr/