15 Απριλίου 2023

Ξυπνήστε, ο ναζί Ηλίας Κασιδιάρης είναι ο πραγματικός αρχηγός της Χρυσής Αυγής: Η προστασία της Δημοκρατίας είναι μείζον Εθνικό Ζήτημα

 

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
Hellas Journal, Ουάσιγκτον

Οι αναγνώστες αυτής της ιστοσελίδας γνωρίζουν ότι δεν αναμειγνύομαι στις εσωτερικές κομματικές υποθέσεις της Ελλάδας και ότι μονίμως ασχολούμαι με τα εθνικά μας θέματα: τις απειλές της Τουρκίας εναντίον του Αιγαίου και την τουρκική παράνομη κατοχή της Κύπρου.

Η αγωνία μου περιορίζεται στα θέματα αυτά διότι η κατοχική δύναμη έχει σχέδιο εναντίον της Ελλάδας. Όλα τα υπόλοιπα που λένε οι Τούρκοι είναι για τα μπάζα. Είναι σκουπίδια. Ψεύδονται ασύστολα. Εδώ είμαστε και θα τα ξαναπούμε.

Η Ομογένεια συνεχίζει τον αγώνα για να σταματήσει την πώληση των αμερικανικών μαχητικών F-16, αν και το τουρκικό λόμπι και οι εταιρείες που χρηματίζονται από την Τουρκία, πουλούν καλά το “παραμύθι” της βελτίωσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Πιστεύω, όμως, ότι το σημερινό μου κείμενο αφορά εθνικό θέμα. Διότι η προστασία της Δημοκρατίας είναι μείζον εθνικό ζήτημα.

Έχουμε, λοιπόν, πολλές φορές την αίσθηση ότι ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδας, δεν θα μπορέσει ποτέ να ενωθεί απέναντι στις πραγματικές απειλές που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας. Όποιες και αν είναι ατές οι απειλές…

Σε πολλές χώρες, ακόμα και στη «θυγατέρα» Κύπρο, η συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων είναι εκ των ων ουκ άνευ. Είναι εθνικά απαραίτητη και τα κόμματα την οφείλουν στους Έλληνες πολίτες.
Χωρίς αυτή η χώρα δεν θα πάει ποτέ μπροστά. Η διαφθορά θα βασιλεύει και οι ακραίοι -άλλοι τους λένε …λαϊκιστές- θα ελέγξουν τις δημοκρατικές διαδικασίες, εάν επιτραπεί στη ναζιστική Χρυσή Αυγή (Χ.Α.) να διεκδικήσει τη ψήφο του λαού.
Διότι, το δήθεν κόμμα του ναζί Ηλία Κασιδιάρη δεν είναι νέο. Είναι η συνέχεια της Χ.Α. Για να μην το ψάχνετε πολύ, ο εν λόγω υπόδικος, που έχει όλες τις ανέσεις που του προσφέρει η Δημοκρατία στη φυλακή, πήρε το ναζιστικό μόρφωμα στα χέρια του, του έδωσε ένα …σέξι όνομα και όταν εκλεγεί ο ίδιος και τα παλικάρια του θα επανέλθει με την ίδια ακριβώς ατζέντα.

Γράφοντας τα παραπάνω, οι αναγνώστες καταλαβαίνουν ότι δεν συμφωνώ με τη στάση των «συντρόφων» του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα, που αφορά τη συμμετοχή του κόμματος του Κασιδιάρη και των συντρόφων του από τη Χ.Α. στις βουλευτικές εκλογές.



Η Δημοκρατία δεν μπορεί να ανέχεται τέτοιους ανθρώπους, οι οποίοι -σαν Χ.Α.- έχουν σκοτώσει, έχουν βασανίσει, έχουν απειλήσει -ανάμεσα στους πολλούς και εμένα- και έχουν λειτουργήσει ως κανονική μαφία, απαιτώντας χρήματα από μαγαζάτορες, στους οποίους πουλούσαν προστασία.

Η Δημοκρατία δεν μπορεί να χαρίζει στους Κασιδιάρηδες τα δικαιώματα που προσφέρει απλόχερα στους πολίτες της, διότι αυτών ο στόχος είναι να την καταλύσουν. Τι ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα; Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Κασιδιάρης είναι καταδικασμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, οπότε δεν πρέπει να έχει δικαίωμα να λάβει μέρος σε καμία εκλογική διαδικασία. Ξεκινάμε από αυτό που πρέπει να είναι το μείζον.

Οι «σύντροφοι» του ΣΥΡΙΖΑ ομιλούν για κυβερνητική επέμβαση στις υποθέσεις της Δικαιοσύνης. Τις καταγγελίες τις κρατάμε. Αλλά δεν πρέπει να συνδέονται με την υπόθεση του πραγματικού αρχηγού της Χ.Α. Είναι δύο διαφορετικά θέματα:
— Η μη συμμετοχή των νέο-Χρυσαυγιτών, που βασικά είναι οι ίδιοι με τους προηγούμενους που χαρακτηρίστηκαν εγκληματίες με δικαστική απόφαση, πρέπει να είναι εθνική απόφαση. Όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Δεν δικαιούται κανένας πολιτικός, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, να φαίνεται ότι «εξυπηρετεί» τους ναζί, θέτοντας άλλα θέματα, στα οποία μπορεί να έχει δίκιο.

— Το θέμα της παρέμβασης της σημερινής κυβέρνησης στα θέματα της Δικαιοσύνης, για την οποία ανέβηκαν στα κάγκελα ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα, πρέπει να ασχοληθούν τα δικαστήρια, αν υπάρχουν στοιχεία και αποδείξεις.

Πολλές φορές, όπως λένε οι ίδιοι οι πολιτικοί, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Εκφράζοντας την προσωπική μου γνώμη, ο Κασιδιάρης και τα ψευτο-παλικαρά του δεν έχουν θέση στη Βουλή. Η θέση τους είναι εκεί που βρίσκονται σλημερα.



Στη διάρκεια της «βασιλείας» της Χ.Α., όταν έφτασε να είναι τρίτο κόμμα στη Βουλή, δυστυχώς, μερικοί εκ των πλουσίων της χώρας και συνάδελφοι δημοσιογράφοι, έγιναν συνομιλητές του Μιχαλολιάκου, του Παππά, του Κασιδιάρη και των άλλων υποστηρικτών των ναζί.

Είχαμε μείνει λίγοι τότε να τους πολεμούμε, διότι πέραν των αντιδημοκρατικών τους θέσεων έχουν καταστρέψει πολλά παιδιά. Τους πουλούσαν …«πατριωτισμό» και τους μετέτρεψαν σε επικίνδυνους εθνικιστές.

Εγώ προπηλακίστηκα από αυτούς τους τύπους από το βήμα της Ελληνικής Βουλής. Με αποκάλεσαν …πράκτορα. Ποιοι; Αυτοί που υποστηρίζουν τους προδότες της Χούντας, οι οποίοι ξεπούλησαν την Κύπρο στους Τούρκους. Πράκτορες είναι αυτοί, του αυταρχικού Βλαδίμηρου Πούτιν.

Είναι το πολιτικό σύστημα που τους επέτρεψε να μας κλέψουν τον πατριωτισμό. Αυτοί είναι οι …πατριώτες και οι υπόλοιποι είμαστε οι …προδότες. Τα πράγματα είναι ακριβώς ανάποδα. Εμείς δεν είμαστε προδότες. Και αυτοί δεν είναι πατριώτες.
Ο Αλέξης Τσίπρας, λοιπόν, πρέπει να ξεκαθαρίσει σύντομα ότι δεν θέλει τους ναζί στη Βουλή -είμαι βέβαιος ότι αυτό πιστεύει- και να ξεχωρίσει το μείζον αυτό θέμα από τις όποιες παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη. Εάν απαγορευτεί στον Κασιδιάρη να διεκδικήσει τη ψήφο του λαού, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ωφεληθεί (και ο Βελόπουλος). Οι οπαδοί του ΔΕΝ θα ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία…

Εάν συμβαίνει το δεύτερο, με στοιχεία και αποδείξεις, μαζί του θα στοιχηθούν πολλοί πολίτες -και εγώ. Όμως, πρέπει να καταλάβει ότι η σύνδεση των δύο θεμάτων του κάνει ζημιά. Το ακούω από πολύ σοβαρούς ανθρώπους…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Χθες, με αφορμή ένα θέμα που δημοσιεύσαμε στη Hellas Journal, δεχθήκαμε απίστευτες ύβρεις και απειλές από τα τρολ του Κασιδιάρη. Για τις απειλές θα ενηεμρωθεί η αστυνομία, όπως την προηγούμενη φορά, όταν αποδείχθηκαν ότι εκτοξεύθηκαν από τα παλικάρια της φακής της ¨ναζιστικής “Χρυσής Αυγής. Αυτά…

Ο Μιχάλης Ιγνατίου είναι διαπιστευμένος ανταποκριτής στο Λευκό Οίκο και συγγραφέας. Είναι ο ιδρυτής της ιστοσελίδας Hellas Journal

ΠΗΓΗ https://hellasjournal.com/