3 Απριλίου 2023

Αποστρατιωτικοποίηση νησιών σε βάθος 5ετίας μία από τις 6 προτάσεις των Τούρκων! Μανώλης Κοττάκης

 

«Σιωπή των αμνών» για τα Εθνικά Θέματα…Η κυβέρνηση έχει επιλέξει τη μυστική διπλωματία με την ανοχή της αντιπολίτευσης και τα «συμβατικά» μέσα ενημέρωσης παριστάνουν ότι δεν ακούν, δεν βλέπουν και δεν διαβάζουν όσα κατά καιρούς αποκαλύπτονται…

Τελευταίο παράδειγμα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ με την υπογραφή του Μανώλη Κοττάκη. Ο δημοσιογράφος έγραψε  για τις συγκλονιστικές μαρτυρίες του πρώην προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος αποκαλύπτει τις απόψεις που έχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τα εθνικά θέματα και το Κυπριακό! 

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε βιβλίο του Κωστή Χατζηκωστή  που κυκλοφόρησε και περιλαμβάνει τις μαρτυρίες Αναστασιάδη, ο κ.Μητσοτάκης ήταν υπέρ της διακοπής των γεωτρήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ για να ηρεμήσουν οι Τούρκοι! Επιπλέον προκύπτει ότι θεωρεί το Κυπριακό πρόβλημα το οποίο δεν μπορεί να το βρίσκει μπροστά της η Ελλάδα!
Ο Μανώλης Κοττάκης μιλά στο militaire channel για τα ελληνοτουρκικά και τη συμφωνία που κάποια στιγμή θα μας παρουσιάσουν με εντυπωσιακό περιτύλιγμα. Αποκαλύπτει ότι ανάμεσα στα 6 σημεία της τουρκικής πρότασης για την οποία μίλησε ο Τσαβούσογλου περιλαμβάνεται η αποστρτατιωτικοποίηση νησιών σε βάθος 5ετίας αλλά και η απαίτηση της Τουρκίας να συζητηθεί  θέμα «τουρκικής μειονότητας» στα Δωδεκάννησα! 
Μιλά ακόμη για την «οικονομική άλωση» της χώρας με χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης.
Όλα αυτά δεν είναι φυσικά ασύνδετα με την εκλογική αναμέτρηση που έχουμε μπροστά μας.

ΠΗΓΗ  militaire channel