14 Απριλίου 2023

Από το δύσκολο 2019 στις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο - Το Πασχαλινό μήνυμα του Περιφερειάρχη



 Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης εν όψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα που διανύουμε έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

« Ο εορτασμός του Χριστιανικού Πάσχα και φέτος μεταφέρει στις καρδιές όλων , το βαθύτερο μήνυμα της αγάπης και της ψυχικής δύναμης που απαιτείται για να συνεχίσουμε όλοι μαζί, στο δρόμο προς ένα καλύτερο αύριο, μετά τις απανωτές κρίσεις που πέρασε η Ελλάδα μας και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, που δεν τις άφησαν  ανεπηρέαστες. Το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου και του φωτός της ψυχικής ανάτασης , ας πλημμυρίσει τις καρδιές όλων με πίστη, αισιοδοξία,  δικαιοσύνη  και ας στέφει με επιτυχία τις προσπάθειες όλων για δημιουργία και ευημερία. 


Οι δύσκολες συγκυρίες υπό τις οποίες αναλάβαμε ως Περιφερειακή Αρχή το 2019 , με σταθερό αγώνα και φωνή υποχώρησαν και τώρα προχωρούμε με μεγάλες παρεμβάσεις που αποκαθιστούν σιγά σιγά το ευνοϊκό κλίμα και θέτουν τις βάσεις για  ένα καλύτερο αύριο , για τους κατοίκους των νήσων της Περιφέρειάς μας. Απαιτείται ακόμα δουλειά και προσπάθεια. Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε όλοι μαζί , στο σωστό δρόμο , στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Εύχομαι η ευλογίες του Αναστάντος Χριστού να  συνοδεύουν τον καθένα και καθεμία από εσάς και να χαρίζουν την ίαση , την  υγεία,  την ειρήνη και τη χαρμόσυνη ζωή  σε κάθε άνθρωπο. Χρόνια πολλά, καλό Πάσχα.»