11 Ιανουαρίου 2023

Εκπρόσωποι της TUI στη Ρόδο προσεχώς για το Rhodes Co -Lab

 

Την ικανοποίησή του εξέφρασε σήμερα, στην πρώτη συνέντευξη Τύπου για το νέο έτος, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, για με τις εξελίξεις σχετικά με τη δημοπράτηση του έργου της αποκατάστασης και επαναλειτουργίας του Εθνικού Θεάτρου Ρόδου.

«Αυτό το έργο, σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής. Κλείνουμε μια Μεταπολιτευτική Ατζέντα» όπως ανέφερε.

Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι η περιφερειακή αρχή Νοτίου Αιγαίου, ετοιμάζει έναν νέο σχεδιασμό  για το οδικό δίκτυο με εργασίες που ήδη είναι σε εξέλιξη στην Εθνική Οδό Ρόδου – Λίνδου και θα ακολουθήσουν κι άλλες ενώ στόχος είναι στις 20 Ιανουαρίου να ξεκινήσει ένα έργο πλήρους αντικατάστασης του τάπητα του δρόμου από την Φανερωμένη μέχρι το αεροδρόμιο.

«Οι εργασίες θα κρατήσουν περίπου 40 ημέρες και υπολογίζουμε ότι θα το παραδώσουμε στο τέλος Φεβρουαρίου. Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών» είπε.

Επίσης, οι εργασίες που εκτελούνται επί της ΕΟ Ρόδου – Λίνδου, θα ολοκληρωθούν στις επόμενες 5-6 ημέρες.

Το θέμα έρθει και στο Περιφερειακό Συμβούλιο, στην επόμενη  συνεδρίαση που θα γίνει διά ζώσης στην Ρόδο στο τέλος του Γενάρη.

Ο περιφερειάρχης ανακοίνωσε ακόμη ότι αναμένονται στην Ρόδο οι εκπρόσωποι της TUI για να συζητηθούν οι σχεδιασμοί για το ‘Rhodes Co-Lab’.

Ο  εκπρόσωπος τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Υψηλάντης αναφέρθηκε στα έργα  διαχείρισης αποβλήτων στην Κάρπαθο και τη Μήλο. Έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τα έργα στα δύο νησιά.

 ΠΗΓΗ https://www.skyrodos.gr/