19 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αν.Σάμου Βασίλης Παυλίδης για το Νοσοκομείο Σάμου

 


 Αγαπητοί Συνδημότες,

 1. Είναι γνωστό σε όλους μας πως το Γεν. Νοσοκ, Σάμου, έχει (δυστυχώς) διαχρονικά προβλήματα, όσον αφορά κυρίως την στελέχωσή του σε ιατρικές ειδικότητες και σε νοσηλευτικό προσωπικό.

 2. Είναι επίσης γνωστό πως οι κατά καιρούς διοικήσεις του κατέβαλαν πολλές προσπάθειες για την οριστική επίλυση των προβλημάτων αυτών, και όχι μόνο


. 3. Δυστυχώς όμως οι προσπάθειές δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, διότι ικανός αριθμός ενδιαφερομένων ιατρών για κάλυψη αντίστοιχων κενών θέσεων-ειδικοτήτων δεν υπήρξε σχεδόν ποτέ. Και οι λίγοι που αποδέχονται την αρχική τους τοποθέτησή τους μετά από λίγο-και αφού ζήσουν την εδώ πραγματικότητα- αποχωρούν αιφνιδίως για άλλες ...πολιτείες!

 4. Και ποιά είναι η αλήθεια, δηλαδή τα πραγματικά αίτια που το Γεν. Νοσοκ. Σάμου δεν τους είναι και τόσο ελκυστικό; 

5. Είμαστε πεπεισμένοι πως κύρια αιτία είναι η έλλειψη στέγης αυτών και των οικογενειών τους. Αλλά και τα υψηλά ενοίκια όταν βρουν κάποια κατοικία στην πόλη.

 6. Εμείς λοιπόν ως νέα δημοτική αρχή θα δώσουμε συγκεκριμένα κίνητρα προκειμένου να τους πείσουμε πως η Σάμος θα τους φροντίσει έμπρακτα 

7. Και το πιο σπουδαίο κίνητρο θα είναι το ευχάριστο γεγονός γι όλους'/ες πως στην πόλη θα τους περιμένει επιπλωμένο -εξοπλισμένο σπίτι με την μοναδική τους υποχρέωση να καταβάλουν μηνιαίως ένα συμβολικό ποσό(δεν μιλάμε για ενοίκιο) από τον μισθό τους, και μόνο. 

ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ, ΤΟΣΟ ΠΡΟς ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥς ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ! Άλλωστε, είμαστε "Φανατικοί" Οπαδοί της ρήσης : ΑΜ' ΕΠΟΣ, ΑΜ' ΕΡΓΟΝ! 

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΥΠΟΨ. ΔΗΜ. ΑΝΑΤ. ΣΑΜΟΥ