1 Ιουλίου 2022

ΕΣΠΕΕ Ρόδου: Επίσημη Συνάντηση με Διοικητή 95 ΑΔΤΕ



 Με τον νέο Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγο Δημήτριο Βακεντή, συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου την Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022, κατόπιν προγραμματισμένης συναντήσεως.


Η συνάντηση υλοποιήθηκε σε ένα πάρα πολύ καλό και δημιουργικό κλίμα. Στην διάρκειά της, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ. Επχιας (ΠΖ) Νικόλαος Αντωνόπουλος, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία, με δύναμη και υγεία στο δύσκολο έργο του, ενημέρωσε τον Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ για την ίδρυση και τους σκοπούς της Ένωσης και του έθεσε και ανέπτυξε, αναλυτικά τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου.

Ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, μετά από διεξοδική συζήτηση, εφ’ όλης της ύλης, εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του στον θεσμό της θεσμικής εκπροσώπησης των εν ενεργεία στρατιωτικών, τονίζοντας ότι προτεραιότητα όλων μας, οφείλει να είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και η επίλυση των προβλημάτων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Κλείνοντας, η αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ., ευχαρίστησε ως όφειλε τον Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ για την ειλικρινή διάθεση του για περαιτέρω συναντήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα, στο πλαίσιο μιας γόνιμης και αποτελεσματικής συνεργασίας.

ΠΗΓΗ https://www.kranosgr.com/