22 Ιουλίου 2022

31.000 ευρώ… στη Γωγώ, για να μας αναπτύξει τουριστικά!

 

Κατακαλόκαιρο και με τη λογική του «δώσε και μένα μπάρμπα», ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης αναθέτει εργασίες της Διεύθυνσης Τουρισμού στη life style... Γωγώ Αυγερινοπούλου!
Με την ανεργία να αυξάνεται το πρώτο εξάμηνο του 2022 στο Βόρειο Αιγαίο, η διαμαρτυρία για την κατάσταση στον τουρισμό να γίνεται φανερή ακόμα και από τους τουριστικούς πράκτορες, ο Περιφερειάρχης αποφάσισε να αναθέσει έναντι 31.000 ευρώ στην κ. Γωγώ Αυγερινοπούλου, να κάνει… όσα θα έπρεπε να κάνει η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας της οποίας προΐσταται!


Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης θα πληρώσει την εν λόγω κυρία που διαθέτει life style σελίδα για:
Τη δημιουργία πρότασης media plan για την προβολή των προορισμών του Β. Αιγαίου με «συγκεκριμένη στόχευση» (χωρίς να αναγράφεται ποια είναι αυτή)
Οργάνωση ταξιδιών εξοικείωσης διαμορφωτών γνώμης (δημοσιογράφων, influencers, κλπ.), στα νησιά του Β. Αιγαίου με στόχο την τουριστική προβολή τους.
Οργάνωση δημοσιογραφικών αποστολών με στόχο την τουριστική προβολή των νησιών, στο πλαίσιο εκδηλώσεων που διοργανώνει η Περιφέρεια Β. Αιγαίου
Αξιολόγηση και κατάθεση προτάσεων για δημιουργία καταχωρήσεων και αφιερωμάτων στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο
Επαφή, επικοινωνία και δημιουργία θεμάτων για την τουριστική προβολή των νησιών του Β. Αιγαίου σε εφημερίδες, sites, τηλεοπτικά κανάλια και ραδιόφωνα πανελλαδικής εμβέλειας.

....οι αδερφές Αυγερινοπούλου




Όσα δηλαδή όφειλε να έχει ήδη ολοκληρώσει σε επίπεδο σχεδιασμού και προφανώς ολοκληρώσει και η Διεύθυνση Τουρισμού, ανατίθενται σε μία αρθρογράφο ενός site το οποίο έχει να γράψει για τη Λέσβο από το μακρινό… 2020, όταν αναδημοσίευε κείμενο της Κατερίνας Γκαγκάκη!
Στο μεταξύ με μια πρόχειρη αναζήτηση στο Google η εν λόγω κυρία έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ για την «επεισοδιακή» λέει έξοδο που είχε από το περιοδικό... Hello.
Ας κοιμηθούμε ήσυχοι και τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ο τουρισμός του Βορείου Αιγαίου βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια. Με το αζημίωτο (για λεφτά του Ελληνικού δημοσίου μιλάμε) βέβαια.

ΠΗΓΗ https://www.stonisi.gr/