7 Μαρτίου 2022

Ο Μιχάλης Ιγνατίου απαντά στη Ρωσική Πρεσβεία: Μιμείστε ότι έκανε η Τουρκία στην Κύπρο: Εισβολή…

 

Σκληρή απάντηση έδωσε ο Μιχάλης Ιγνατίου, ανταποκριτής του OPEN και αρθρογράφος της ιστοσελίδας μας, Hellas Journal, στην προβοκάτσια που έστησε η πρεσβεία της Ρωσίας στην Αθήνα εναντίον του καναλιού.

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο μας: “Ο στόχος της Ρωσικής Πρεσβείας ήταν να δείξει ότι το OPEN περνά μέσα από τη συχνότητά του τη άθλια προπαγάνδα της αυταρχικής Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας. Στόχος της εν λόγω Πρεσβείας ήταν να βγάλει από το παιγνίδι της ενημέρωσης το κανάλι, για να μην ακούγονται οι ισχυρές φωνές εναντίον της ρωσικής εισβολής”.

“Εμείς πιστεύουμε”, τονίζει, “και δεν θα αλλάξουμε γνώμη, ότι η Ρωσία μιμείται στην Oυκρανία, αυτό που έκανε η Τουρκία στην Κύπρο μας: ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ και στη συνέχεια κατοχή. Γι’ αυτό, οι δημοκράτες και ελεύθεροι άνθρωποι πρέπει να συνεχίσουμε να φωνάζουμε εναντίον της Ρωσίας και της εισβολής στην Ουκρανία”.

Ο Μιχάλης Ιγνατίου έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter τα εξής:

Αυτό που κάνει η Ρωσική Πρεσβεία είναι μία άθλια, μία άνευ προηγουμένου προβοκάτσια εναντίον όλων μας, όλων των εργαζομένων στο OPEN. Αν τολμά η εν λόγω Πρεσβεία, ας δημοσιεύσει και τα βίντεο που χαρακτηρίζουμε αυτό που στην αλήθεια κάνει η αυταρχική Ρωσία:

Έχουμε δεκάδες βίντεο όπου αναφερόμαστε στην ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ εναντίον της Ουκρανίας. Ας δημοσιεύσει τις δικές μας αναλύσεις, όχι των αναλυτών εκτός του καναλιού. Αυτές που υπογραμμίζουμε ότι ο ρωσικός στρατός σκοτώνει αμάχους και καταστρέφει τις περιουσίες των ανθρώπων.

Ο ρωσικός στρατός είναι αυτός που έχει σκοτώσει τους ομογενείς μας. Η Μόσχα πρέπει να απολογηθεί για τις δολοφονίες των ομογενών μας. Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι προσωπικά άθλιες επιθέσεις από τα τρολς της Ρωσικής Πρεσβείας, που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει υποχρέωση να επαναφέρει στην τάξη τους «διπλωμάτες» της ρωσικής πρεσβείας. Δεν μπορεί να τους επιτρέπει άλλο να την αμφισβητούν. Δεν μπορεί να επιτρέπει τις αθλιότητες της Πρεσβείας εναντίον μας, επειδή απορρίπτουμε την προπαγάνδα της.

https://hellasjournal.com/