11 Φεβρουαρίου 2022

Μοίρασε χρήμα και υποσχέσεις ο Γ.Γεραπετριτης στον δήμαρχο Μυτιλήνης- Προχωράνε κανονικά οι νέες δομές

 

Τον υπουργό επικρατείας κ. Γιώργο Γεραπετριτη επισκέφθηκαν σήμερα οι δήμαρχοι Μυτιλήνης, Σάμου και Χίου.

Σε σχετική ανάρτηση ο δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης ενημερώνει πως η συνάντηση με τον υπουργό επικρατείας είχε θετικό πρόσημο καθώς γυρίζει στην Μυτιλήνη με το ποσό της τάξεως των 7.000.000€ για έργα και έκτακτες ανάγκες του Δήμου Μυτιλήνης. Ο δήμαρχος Μυτιλήνης αποκάλυψε επίσης ότι πριν το Πάσχα ο υπουργός επικρατείας θα επισκεφθεί την Λέσβο.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι κατά την συνάντηση των δημάρχων συζητήθηκε και το θέμα των νέων δομών στα νησιά. Ο κος Γεραπετριτης ενημέρωσε τους δημάρχους ότι τα έργα για τις νέες δομές θα προχωρήσουν κανονικά και ζήτησε να κάμψουν τις αντιδράσεις του κόσμου.

Συγκεκριμένα αναφέρει: "

Συνάντηση σήμερα στο Μαξίμου με τον υπουργό Επικρατείας Γ .Γεραπετριτη. Συζήτηση για τα προβλήματα των νησιών του Β Αν Αιγαίου. Χρηματοδότηση με το ποσόν του ενός εκατομμυρίου για έκτακτες ανάγκες του Δημου Μυτιληνης. Χρηματοδότηση με το ποσόν των πεντε εκατομυρίων για την ανέγερση του νέου Δημαρχειου 600000 Ευρω για την ανάπλαση Παρκου Ιπειου και ποσόν 400000 Ευρω για την μελέτη κατασκευής Κλειστού γυμναστηρίου στο πρώην Δημοτικο ΚΥΤ στοκ ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ. Αποφασίστηκε Τουριστικη Προβολή των Νησιων Λέσβου Χίου κΙ Σαμου Απο το υπουργείο Τουρισμού. Πριν το Πασχα θα επισκεφθεί το Δημο Μυτιλήνης. Ενωμένοι συνεχίζουμε."
ΠΗΓΉ https://www.lesvospost.com/