2 Φεβρουαρίου 2022

Ενημερωτική συνάντηση στο γραφείο Αντιπεριφερειάρχη για την πορεία των έργων του Τεχνικού προγράμματος του τρέχοντος έτους.




 Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο Αντιπεριφερειάρχη για την πορεία των έργων του Τεχνικού προγράμματος του τρέχοντος έτους. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νίκος Τριανταφύλλου, οι Πρόεδροι Σκουραιϊκων και Σπαθαραίων κκ. Κώστας Χατζηχρίστου και Κώστας Παπασταματίου καθώς και οι μηχανικοί της ΔΤΕ.


 Ανακοινώθηκε ότι μετά από θετική εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγιώτη Χριστόφα και σύμφωνη γνώμη του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μουτζούρη, στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας εντάσσονται τα έργα «Βελτίωση Δρόμου Σκουραίϊκα – Κατσουραίϊκα» και «Βελτίωση δρόμου Κατσουραίϊκα – Σπαθαραίοι» προϋπολογισμού 250.000 € το καθένα.
 Είναι δύο έργα που εξυπηρετούν τους κατοίκους των απομακρυσμένων οικισμών της νότιας Σάμου συνολικού μήκους 5.800 μέτρων τα οποία ανήκουν εντός των γεωγραφικών ορίων των δύο Δήμων του νησιού μας. Τα έργα ήταν ένα πάγιο αίτημα προς την Περιφέρεια των Προέδρων Κοινοτήτων της περιοχής, το οποίο ευοδώθηκε.
 

                                                                               Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΑΜΟΥ 


                                                                                    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΟΥΡΑΚΗΣ