19 Ιανουαρίου 2022

Εκβιάζουν τους αστυνομικούς : «Κανένα ρεπό, αν δεν κόψετε πρόστιμα»!

 


Οι διοικητές των τμημάτων εκτελούν εντολές Θεοδωρικάκου;

Ιστορίες τρέλας και απόλυτου εξευτελισμού βιώνουν στην καθημερινότητά τους οι αστυνομικοί. Τα τελευταία δύο χρόνια της πανδημίας έχουν μετατραπεί σε «ελεγκτές» και  τιμωρούς, αφού είναι υποχρεωμένοι από το κράτος να κόβουν ένα σωρό πρόστιμα στους πολίτες που δεν φορούν μάσκες σε εξωτερικούς χώρους αλλά και δεν εφαρμόζουν «ευλαβικά» τις απαιτήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη!


Δεν έχει έλεος η κυβέρνηση!

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μετέτρεψε σε φοροεισπράκτορες τους ανθρώπους που με κίνδυνο τη ζωή τους προσπαθούν με όσα πενιχρά μέσα διαθέτουν να βοηθήσουν και να προστατέψουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Τούς υποβάθμισε, τούς εξευτέλισε και τους γελοιοποίησε…


Δεν τις χωρά ανθρώπινος νους τις καταγγελίες που έφτασαν στο newsbreak.gr! Διοικητές αστυνομικών τμημάτων εκβιάζουν τους αστυνομικούς υπηρεσίας ότι, εάν δεν κόβουν ημερησίως έναν συγκεκριμένο αριθμό προστίμων σε ανθρώπους που δεν φορούν σε εξωτερικούς χώρους τη μάσκα τους, ή δεν τηρούν κάποιο άλλο μέτρο που έχει επιβάλλει με το «έτσι θέλω» ο κατά τα άλλα δημοκράτης πρωθυπουργός, τότε δεν θα πάρουν κανένα ρεπό και καμία άδεια! Δηλαδή θα δουλεύουν επτά ημέρες την εβδομάδα, καθημερινά, χωρίς σταματημό.


Οι αστυνομικοί καταγγέλλουν στο newsbreak.gr ότι έχουν πέσει θύματα εκβιασμού ακόμα και από διοικητές των τμημάτων τους, οι οποίοι δεν διστάζουν να τούς υπενθυμίζουν με προκλητικό τρόπο, μέσω γραπτών μηνυμάτων και απροκάλυπτα ότι πρέπει να φέρουν πρόστιμα για να διεκδικήσουν τα αυτονόητα!


Αντιμέτωποι οι αστυνομικοί και υπό το βάρος τύψεων, καθότι περιγράφουν στο newsbreak.gr ότι ο ρόλος τους δεν είναι να κόβουν πρόστιμα και να τιμωρούν με αυτόν τον τρόπο όποιον δεν μπορεί να αναπνεύσει και βγάζει για λίγο τη μάσκα του, καλούνται είτε να έρθουν σε σύγκρουση με τον διοικητή τους είτε να δουλεύουν νυχθημερόν!

Άγνωστο παραμένει εάν ο κ. Θεοδωρικάκος που σχεδόν κάθε μέρα κάνει και μία βόλτα σε ένα αστυνομικό τμήμα της Αττικής, γνωρίζει την εν λόγω κατάσταση… Γιατί αν την γνωρίζει, μάλλον δεν είναι μόνο υπόλογος, αλλά είναι και ο ηθικός αυτουργός….


ΠΗΓΗ : newsbreak.gr