9 Ιανουαρίου 2022

Μετά το… ναυάγιο ο Μηταράκης αναζητεί διέξοδο με συγκέντρωση στο Ομήρειο




 Συγκέντρωση και ομιλία στο Ομήρειο, την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 5 το απόγευμα, ανακοίνωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, που οδήγησαν σε πλήρες αδιέξοδο την πολιτική του.

Ο κ. Μηταράκης με την συγκεκριμένη του κίνηση επιχειρεί να αναδιπλωθεί, αφενός και να παρουσιάσει ένα πιο διαλλακτικό πρόσωπο αφετέρου, αναζητώντας απεγνωσμένα διέξοδο ή και εναλλακτική λύση στο θέμα της δημιουργίας δομής προσφύγων και μεταναστών στη Χίο.

Η πλήρης απόρριψη των επιλογών του για το Θόλος, ακόμα και από το μεγαλύτερο μέρος της εκλογικής βάσης της Νέας Δημοκρατίας, που εκδηλώθηκε με το… ναυάγιο της επιχείρησης εκφόρτωσης των μηχανημάτων της ΤΕΡΝΑ, φαίνεται ότι τον έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα σε κυβερνητικό επίπεδο.

Επομένως, το μόνο που προβάλλει ως αναγκαιότητα για την συγκέντρωση αυτή δεν μπορεί να είναι η συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας και η στήριξη των επιλογών του, αλλά η αναζήτηση εναλλακτικής λύσης. Αν και, βεβαίως, επειδή ο κ. Μηταράκης μας έχει συνηθίσει να επαναλαμβάνεται διαρκώς, δεν θα είναι παράξενο να έχουμε… μια από τα ίδια και την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, στο Ομήρειο.


https://astraparis.gr/