2 Ιανουαρίου 2022

«Αποκεφάλισαν» τα… κακά παιδιά Μαλαφή και Καραχάλιο – Σε πανικό ο Μηταράκης



 Τον πανικό στον οποίο έχει περιέλθει ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης, παρασύροντας – συνάμα – και συνολικά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, προδίδει η αναστολή της κομματικής ιδιότητας σε δύο στελέχη του κόμματος στη Χίο, τους κ.κ. Γιάννη Μαλαφή και Χρήστο Καραχάλιο.

Το… ολίσθημά τους ήταν ότι αμφισβήτησαν την πολιτική των υπερδομών και ειδικότερα εκείνης που σχεδιάζεται να κατασκευαστεί στην θέση Θόλος, όπως αυτή εκφράσθηκε με την παρουσία και ομιλία τους στην συνέντευξη Τύπου της συντονιστικής επιτροπής αιρετών και κατοίκων Χίου, την περασμένη Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021.

Αμέσως, μετά από αυτό «άναψαν τα τέλια» και ο κ. Μηταράκης απαίτησε την παραδειγματική τιμωρία τους προς… σωφρονισμό και παραδειγματισμό συνάμα, εν όψει του σκοπέλου της έναρξης των εργασιών στο Θόλος και των επικείμενων κινητοποιήσεων.

Την υπόθεση ανέλαβε ο γενικός γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. κ. Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος επέβαλε την ποινή της αναστολής της κομματικής ιδιότητας στον κ. Μαλαφή για  έξι μήνες και στον κ. Καραχάλιο για δύο μήνες.

Αμφότεροι οι «αποκεφαλισθέντες» είναι σημαίνοντα στελέχη του κόμματος στη Χίο, ενώ ο κ. Καραχάλιος είναι πρώην μέλος της πολιτικής επιτροπής και συμμετέχει στην γραμματεία στρατηγικού σχεδιασμού του κόμματος.

Τι δήλωσε ο Γιάννης Μαλαφής
Η οποιαδήποτε προσωρινή απόφαση για αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας δεν μου στερεί τις φιλελεύθερες ιδέες που με διακατέχουν.

Θα συνεχίσω να στηρίζω τις μεταρρυθμιστικές δράσεις στην δομή του κράτους και στην κοινωνία όπως τόσα χρόνια πράττω.

Θα συνεχίσω ταυτόχρονα να υπερασπίζομαι αταλάντευτα την φυσιογνωμία του τόπου μας και να προειδοποιώ την κυβέρνηση ότι η στρεβλή επιμονή της στην δημιουργία υπερδομών στην ακριτική νησιωτική Ελλάδα είναι εθνικά επιζήμια.

Θέλω να πιστεύω ότι έστω και αργά θα το αντιληφθεί και δεν θα κάνει τους νησιώτες του Βορείου Αιγαίου να αισθανθούν ότι επιχειρεί να τους διώξει από την γενέθλια γη.


πηγή https://astraparis.gr/