15 Ιανουαρίου 2021

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Βαθέος Σάμου

Τους καθησύχασαν  όλους με την επιτροπή καταλληλόλητας   , ο μηχανικός της κτυπ δεν μπορεί να δώσει πιστοποιητικό χωρητικότητας του 2ου μόνο στατικότητας.. πιθανόν το γνώριζε  αυτός και  παραμύθιαζε τον σύλλογο  για να περάσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο εκ νέου για την πινακοθήκη... Και η ομόφωνη απόφαση ξεχάστηκε;

============================================
 Αγαπητά μας μέλη,

Μετά από βομβαρδισμό ερωτήσεων που έχουμε δεχθεί από μέρους σας για το τι πρόκειται να γίνει τη Δευτέρα 18.1.2021 με τη δια ζώσης εκπαίδευση των παιδιών μας σας ενημερώνουμε ότι αναμένεται η απόφαση της ΚΤΥΠ για τη χωρητικότητα του 2ου δημοτικού σχολείου. Ωστόσο εγείρονται ερωτήματα κατά πόσο η ΚΤΥΠ μπορεί να δώσει έγγραφο για τη χωρητικότητα όταν είναι αρμόδια ΜΟΝΟ για τη στατικότητα των κτιρίων. 

Απορούμε λοιπόν πώς γίνεται τόση συζήτηση για τη χωρητικότητα του 2ου δημοτικού Σχολείου όταν μικρότερα σε εμβαδόν σχολικά κτίρια φιλοξενούν ήδη μεγαλύτερο αριθμό μαθητών από αυτόν που σήμερα φιλοξενούνται στο 2ο δημοτικό σχολείο. Από τη στιγμή που υπάρχει ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (άμεσα εκτελεστή) για τη μεταφορά των μαθητών μας στο σύνολό τους στο 2ο δημοτικό σχολείο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την υλοποίηση της και ο κ. Δήμαρχος με την κα. Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αθμιας Εκπαίδευσης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να εφαρμόσουν την απόφαση αυτή ως άμεσα αποκλειστικά υπεύθυνοι με σκοπό τη Δευτέρα τα παιδιά μας να ξεκινήσουν τη δια ζώσης εκπαίδευση στις σχολικές αίθουσες που οι ίδιοι δημόσια αποδέχθηκαν ότι επαρκούν για το σύνολο των παιδιών μας. 

Οι αρμόδιοι να τηρήσουν τις δημόσιες δεσμεύσεις τους άλλως θα μας βρουν μπροστά τους. ΤΕΡΜΑ οι μαθητές δύο ταχυτήτων και ο εμπαιγμός στο πρόσωπο των παιδιών μας! 
Το ΔΣ του Συλλογου