15 Οκτωβρίου 2020

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Βαθύ της Σάμου

 

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθ. 21/2020 απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, έως την 25-10-2020, στο οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή του Βαθέως στη Σάμο, στο πλαίσιο λήψης μέτρων κατά της εμφάνισης και διασποράς κρουσμάτων του Κωρονοϊού (COVID-19) στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, στο σύνολο της Επικράτειας, πραγματοποιούνται οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην Περιφερειακή οδό, στο ρεύμα με κατεύθυνση το Βαθύ και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από τον Κόμβο Βαρελά, έως και τη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου.

 Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην Περιφερειακή οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από τον Κόμβο Βλαμαρής, έως και την συμβολής της με την οδό 28ης Οκτωβρίου.

Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην ανώνυμη οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από την κεντρική είσοδο του Κ.Υ.Τ. Σάμου, έως και την συμβολή της με την οδό Βλαμαρής.

Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Δημητρίου Πέτρου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από την οδό Δαμιανού, έως και την συμβολής της με την Περιφερειακή οδό.

Αμφιδρόμηση της οδού Βλαμαρής, από τη συμβολή της με την Περιφερειακή οδό Σάμου έως και τον κόμβο Πλατάνου.

Πλέον των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, υπενθυμίζεται η απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων στα ανωτέρω καθοριζόμενα σημεία.

Το Τμήμα Τροχαίας Σάμου προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.