7 Ιουλίου 2020

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΠΡΕΣΑΣ ΑΠΟ ΞΕΝΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ


Μετά από 2 χρόνια λειτουργίας και εξυπηρέτησης πολιτών και επιχειρηματιών, η πρέσα σκουπιδιών που εγκαταστάθηκε τον Απρίλιο του 2018, πίσω από το κτήριο του π. ξενοδοχείου “Ξενία”, πρόκειται να αποσυρθεί. Με επιστολή της η εταιρεία ΕΛΘΕ Α.Ε. εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση απόσυρσης. Παρακάτω δημοσιεύουμε τη σχετική επιστολή.


Η επιστολή της ΕΛΘΕ Α.Ε.

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, αγαπητέ Γιώργο,


Έπειτα από την τελευταία μας συνάντηση στις 23.06.20, όπου για πρώτη φορά λάβατε μέρος στη συζήτηση για το θέμα της πρέσας (έχουν προϋπάρξει άλλες δύο άκαρπες συναντήσεις, χωρίς τη φυσική σας παρουσία), και σεβόμενοι την ανησυχία σας για την επικινδυνότητα που ενδέχεται να προκαλεί η χρήσης της πρέσας λόγω μη ύπαρξης σύμβασης, και κατά συνέπεια μη πληρωμής της συγκεκριμένης υπηρεσίας από το Δήμο εδώ και ένα χρόνο, για την ασφάλεια του Δήμου και της δικής μας επιχείρησης,

Αποφασίσαμε, σήμερα 06.07.20, κι εφόσον δεν έχει υπάρξει καμία απόφαση-ενημέρωση εντός τριών ημερών από πλευράς σας, όπως είχε ειπωθεί στην εν λόγω συνάντηση, να αποσύρουμε την πρέσα για τους προαναφερθέντες λόγους.Η παρούσα απόφαση σας ανακοινώνεται από σεβασμό στο πρόσωπό σας και στο Δήμο Ανατολικής Σάμου, και προς ενημέρωση των Δημοτών Βαθέως, που τόσο έχουν εξυπηρετηθεί από τη χρήση της πρέσας τα προηγούμενα τρία χρόνια.

Παραμένουμε στο πλευρό του Δήμου για κάθε διευκόλυνση και εξυπηρέτηση, όπως πολύ καλά γνωρίζετε ότι πράττουμε τόσα χρόνια.

Με εκτίμηση

Γρηγόρης Γερασίμου