3 Ιουλίου 2020

Η Μίκα Ιατρίδη στην Πάτμο. «Σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, διατηρούμε την αισιοδοξία για μια όσο το δυνατόν θετική τουριστική περίοδο για τα νησιά μας».



Στην Πάτμο βρέθηκε η Μίκα Ιατρίδη, ύστερα από την επίσκεψή της στους Λειψούς και τη Λέρο, για να συνομιλήσει με τους συμπατριώτες της, με δεδομένο ότι από την 1η Ιουλίου έχει ξεκινήσει η τουριστική περίοδος.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου συμμετείχε στη συνάντηση των γιατρών του Κέντρου Υγείας Πάτμου με εκπροσώπους των τουριστικών επιχειρήσεων, όπως τον Πρόεδρο των Ξενοδόχων, Ιάκωβο Κουτλάκη και τον Πρόεδρο Ενοικιαζόμενων Δωματίων, Νίκο Μίχα, παρουσία και της δημοτικής συμβούλου, Ελένης Μαυρόγαλου.


Η Μίκα Ιατρίδη ενημέρωσε για τις ενέργειες της Κυβέρνησης για την υγειονομική θωράκιση των νησιών και για το ενισχυμένο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού για το 2020 και συζητήθηκαν προτάσεις των παρευρισκόμενων για την περαιτέρω ενίσχυση των δομών υγείας στα νησιά.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Πάτμο, η Μίκα Ιατρίδη συνομίλησε με το Γραμματέα  Λεμβούχων Πάτμου, Λάζαρο Κάβουρα, τον Προέδρο Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Πάτμου, Γιάννη Σκεμπέ, με αρκετούς από τους καταστηματάρχες και τους επιχειρηματίες του νησιού, καθώς και με συμπατριώτες της για την πρωτόγνωρη κατάσταση που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού, ενώ είχε συνεργασία με στελέχη της ΝΔ και την Πρόεδρο της Τοπικής του κόμματος, Μαρουσώ Παραδείση.