7 Ιουλίου 2020

Εσκεμμένη και συστηματική παραποίηση της πραγματικότητας.

Το β εξάμηνο του 2019 από ότι φαίνεται έγινε πάρτυ από τις αφίξεις. Ποιο ήταν το σχέδιο Μηταρακη-Κυβερνησης; Να φτιάξουμε τα υπερκεντρα δηλαδή μουσουλμανικές πόλεις για να ικανοποιηθούν οι στεγαστικές ανάγκες των παράνομα εισελθόντων, στην παραμεθόριο!! Τέτοιο σχεδιασμό πάντως ούτε ο Ερντογάν δεν θα τον σκεφτόταν, ούτε στα πιο τρελά του όνειρα. Δυστυχώς μπλέξαμε με ανίκανους

---------------------------------------------------
Η ΝΔ έκλεισε ένα χρόνο εξουσίας, οπότε τα στοιχεία τα οποία δημοσιοποιεί προς σύγκριση, θα έπρεπε να έχουν αφετηρία την στιγμή που ανέλαβε την εξουσία (ένα χρόνο πριν) και όχι από όποτε συμφέρει τον κ. Μηταράκη! 

https://www.facebook.com/Politischios.gr/videos/657782804824436/

Στα νησιά φαίνεται καθημερινά η τραγική κατάσταση. Η ΒΙΑΛ τριπλασιάστηκε από πέρσι, η Λέσβος παρά την συνεχή "αποσυμφόρηση" έχει 10χιλιάδες παραπάνω σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, η δε Σάμος από τους 4099 ένα χρόνο πριν, έχει σήμερα 6641.

Η μόνη αλήθεια είναι ότι τον Ιούλιο του 2019 "παρέλαβε" 17.469 μετανάστες στα νησιά και σήμερα είναι 33.073, δηλαδή ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ!!

Κανένα στοιχείο δεν μπορεί να ωραιοποιήσει την πραγματικότητα.

https://data2.unhcr.org/…/situ…/mediterranean/location/5179…

Αφίξεις 56.209 (β εξάμηνο 2019) και 10.348 (α εξάμηνο 2020).

Σύνολο παράνομων αφίξεων, επί κυβερνήσεως ΝΔ, 66.557 και ο κ. Μηταράκης θριαμβολογεί!!

Αν υπήρχε φύλαξη συνόρων από την αρχή, όπως όλοι οι νησιώτες ζητούσαν, καμία ΒΙΑΛ , καμία Μόρια και κανένα Βαθύ δεν θα υπήρχε.

Δείτε την πραγματικότητα κ. Μηταράκη και κύριοι της κυβέρνησης και αφήστε πίσω τα καταστροφικά σας "όνειρα" (μουσουλμανικές πόλεις) που ζητάτε να υλοποιήσετε στα ακριτικά νησιά, με την δέσμευση μάλιστα αστρονομικών ποσών από τον εθνικό προϋπολογισμό.

Οι αριθμοί φωτίζουν την αλήθεια, δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι το ενδιαφέρον είναι ΜΟΝΟ για την επικοινωνιακού τύπου προσέγγιση, σε ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Δείχνοντας βέβαια, όλη την εικόνα του μεταναστευτικού σε ένα έτος, οι αριθμοί παρουσιάζουν και τις βαρύτατες ευθύνες που υπάρχουν και ο κ. Μηταράκης μονίμως προσπαθεί να τις αποφύγει.

Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ