22 Ιουνίου 2020

Ανησυχεί η Δυτική Σάμος: Επιδιώκεται η Μουσουλμανοποίηση του νησιού



Παραμιλούν πολιτικοί και πολίτες  της Δυτικής Σάμου για το χειρισμό του Δήμου Αν. Σάμου στο μεταναστευτικό, επισημαίνοντας την οκνηρή του στάση απέναντι στην επέκταση του ΚΥΤ Νο 2 στη Ζερβού, σε πολλαπλάσια των αρχικώς και συμφωνημένων από την τοπική αυτοδιοίκηση του νησιού, έκτασης και αριθμού ατόμων. 

Μάλιστα οι δυτικοί θεωρούν σίγουρη τη μουσουλμανοποίηση όλης της Σάμου, αφού οι μετανάστες θα έχουν το δικαίωμα, εν ευθέτω χρόνω από την είσοδο τους, να μην περιορίζονται γεωγραφικά άρα να διασκορπιστούν και στην δυτική πλευρά της Σάμου. 

Όπως όλοι ξέρουμε και όσοι δεν εθελοτυφλούμε, οι μετανάστες  ήδη το έχουν δίπορτο. Άνετα κυκλοφορούν ή και διαμένουν και στο υπόλοιπο του νησιού μας, βέβαια σε μικρό αριθμό. Άλλοι σε ξενοδοχεία στο Πυθαγόρειο, άλλοι σε σπίτια και άλλοι γενικά πηγαινοέρχονται, για βόλτα, για τουρισμό. 

Εντούτοις, η ανησυχία πολιτικών και πολιτών για την απραξία της ομάδας Στάντζου επί της καυτής μεταναστευτικής πατάτας, μέρα με τη μέρα κορυφώνεται. Και όχι άσκοπα, αφού ο Δήμαρχος μας έως και σήμερα τηρεί σιγή ιχθύος αναφορικά με την εις γνώση του μεγάλη επέκταση που γίνεται στο ΚΥΤ Ζερβού, εκτός των συμφωνηθέντων ορίων. Όπως μας είπε, αλλά μόνο είπε, θα ζητούσε από το Υπουργείο να ενημερωθεί άμεσα για τις αλλαγές αυτές. 

Εκτός κι αν ενημερώθηκε ότι φτιάχνουν και ένα Allou fan park, εκεί δίπλα στο τζαμί, οπότε καμιά αντίρρηση.