28 Φεβρουαρίου 2020

Κυριάκο θα σου πω ένα μυστικό για τους Σαμιώτες είσαι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ



Πέρα από την χρυσή λίστα των καραγκιοζάκων που τα αρπάζουν με κάθε ευκαιρία, οι υπόλοιποι κρατάμε ακόμα την αξιοπρέπεια που μας άφησαν οι παππούδες μας... 5 χρόνια απέναντι σε όλους αυτούς που παίζουν με το μέλλον του νησιού και των παιδιών μας, είμασταν απολύτως πολιτισμένοι και ειρηνικοί.

Δεν τους ξεχνάμε και τα ονόματα τους δεν σβήνουν από τα πρακτικά... Αλλά για τις τελευταίες επιτάξεις, τα ξεφτιλίκια των αγοριών σου στη Χίο και στη Μυτιλήνη, τα συνεχή ψέμματα εις βάρος των ζωών μας, τα κατευθυνόμενα πολιτικά “κορίτσια” σου που θέλουν τις έδρες και τα πόστα στο Σύνταγμα, την ανύπαρκτη εθνική φύλαξη συνόρων, τις τριτοκοσμικές καταστάσεις που ζουν όσοι βρίσκονται στα νησιά μας, είσαι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ. 

Αν ισχύει η επίσκεψη στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, μέχρι αύριο θα πρέπει να ανακοινωθεί πανσαμιακή απεργία, διαμαρτυρία μπροστά στο υπάρχον Hotspot με 10000 μετανάστες και 10 κανάλια να μας κάνουν παγκοσμίως ρόμπα. Μόνο έτσι βάζετε μυαλό και παίζετε μπαλίτσα.

 Και αν θες να έχεις παρέα, σου αφήνουμε τον βουλευτή μας, τον υπουργό από Χίο, τον υπεύθυνο μεταναστευτικής πολιτικής και 10-15 γλάστρες με δανεικά πόστα για να αλληλογλύφεστε. Υπόψιν, αν σε συνοδεύσουν αγόρια με κλούβες, εδώ δεν παίζουμε με μαστίχα αλλά με μπουκάλια από κρασί και καλή χώνεψη..

Πάρε και λίγο Χαρούλη για καληνύχτα: “...μεγάλα ψέμματα μην λες, γιατί θα τα πιστέψεις. Για τον ψηλό σου το λαιμό, χίλιες θηλειές θα πλέξεις.

Γιώργος Μαργιωρής