7 Φεβρουαρίου 2020

Τελεσίδικα 2 ΚΥΤ στην Αν. Σάμο! Ο Δήμαρχος συμφωνεί;

Πέτσας Κυβερνητικός εκπρόσωπος 20-11-2019  
Στη Σάμο, θα κλείσει η υπάρχουσα Δομή – ΚΥΤ, στο Βαθύ, ενώ η υπό κατασκευή Δομή, θα επεκταθεί και θα χρησιμοποιηθεί ως Προαναχωρησιακό Κέντρο και Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ), χωρητικότητας: 5.000+




Το ξεστόμισε επιτέλους ο Μηταράκης.
 Δύο δομές ΚΥΤ θα λειτουργούν ταυτόχρονα στο Δήμο μας! 
Η δήλωση του Υπουργού ήρθε απόλυτα ξεκάθαρη, έσκασε σα βόμβα στο πάνελ της χθεσινοβραδινής  εκπομπής του ΣΚΑΙ με τον Παύλο Τσιμα. 

Την ίδια στιγμή στο παράθυρο της εκπομπής βρίσκονταν ο Σταντζος, ο δικός μας δήμαρχος, ο οποίος με μία νέα διάθεση συγκατάβασης σε πλήρη αντίφαση με τις αποφάσεις του δημοτικού Συμβούλιο και των συναδέλφων του στα λοιπά νησιά, έκλεινε την τοποθέτηση του για την κατάσταση στην πόλη μας συμφωνώντας  στην παράλληλη λειτουργία του ΚΥΤ στην πόλη με αυτό της Ζερβού, προλογίζοντας με αυτό τον τρόπο την παραδοχή του Μηταράκη. "Μέσα στην εβδομάδα θα λειτουργήσει ένα νέο μικρό το οποίο το ξέρουμε οτι δε φτάνει, είναι μικρό, αλλά θα λειτουργήσει".

Κάπως έτσι μαρτύρησε ο Μηταράκης, αυτό που ο Δήμαρχος απέκρυψε απ' όλους. ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΔΥΟ ΚΥΤ ΣΤΗ ΣΑΜΟ! 
Ωστόσο ο Σταντζος τήρησε σιγή ιχθύος στη δημόσια δήλωση του Υπουργού. 

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι άλλα αποφάσισε το ΣτΕ για τη Σάμο. Το ΚΥΤ στη Ζερβού θα αντικαταστήσει και θα λειτουργήσει αφού κλείσει αυτό της πόλης!



Τι λες δήμαρχε Ανατολικής Σάμου, θα συμμορφωθείς με την απόφαση του Ανώτατου δικαστηρίου; εκτός κι αν τηρήσεις την υπόσχεση σου και παραιτηθείς; ...τι λέμε τώρα... όταν βάζεις το φέρετρο, βάζεις και το μάρμαρο.